Ticaret Bakanlığı Haberleri - Sayfa 2

Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı'na bağlı olarak çalışan, ticaret işlerinden sorumlu bakanlık.

29 Haziran 2011 tarihinde önceki hükûmetlerde bulunan Gümrükten Sorumlu Devlet Bakanlığı ve Gümrük Müsteşarlığı ile mülga Sanayi ve Ticaret Bakanlığının iç ticaret ile ilgili 4 Genel Müdürlüğün (İç Ticaret Genel Müdürlüğü, Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Genel Müdürlüğü, Teşkilatlandırma Genel Müdürlüğü ve Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğü) birleştirilmesi sonucu kuruldu.

Mersin ve İstanbul'da 521,1 milyon liralık kaçak eşya ele geçirildi Kapıkule'de yolcu giriş peronu sayısı iki katına çıkarıldı Bakan Bolat'ın 'Afgan çobanlar' sözlerine bakanlıktan açıklama Ticaret Bakanlığı 5 yılda 714 kooperatif için 97 milyon lira hibe sağlandı Restoran ve kafeler mercek altında! O işletmelere Ticaret Bakanlığı'ndan ceza yağdı Kapıkule'de 244 kilogram uyuşturucu ele geçirildi Dış ticaret açığı yüzde 48 azaldı! Ticaret Bakanı Ömer Bolat Cezayir ve Tunus'a gidiyor Gümrük kapılarında 357 kilo uyuşturucu ele geçirildi Yabancı plaka araçla Türkiye'ye gelecekler dikkat Ticaret Bakanlığı bazı şirketleri faaliyetten menetti “Ticaret Bakanı Ömer Bolat, istifa etti" iddialarıyla ilgili flaş açıklama Fahiş fiyata geçit yok! Ticaret Bakanlığı ekipleri 4 ilde denetim yaptı Bakan Bolat: Mayısta en yüksek ihracat rakamına ulaştık Ticaret Bakanı Bolat'tan dış ticaret değerlendirmesi 1 TL’ye satılık ev: Ticaret Bakanlığı harekete geçti 2 ilde 1,2 milyar liralık gümrük kaçağı eşya ele geçirildi 2024 yılının ilk 4 ayında 725 düzensiz göçmen yakalandı Fahiş fiyat ve stokçuluk cezaları arttı Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan flaş vize açıklaması Sahte yetkili servislere para cezası! 4 yılda 80 bin işletme ve 500 bin ürün denetlendi Yurt dışından getirilecek telefonlar hakkında yeni düzenleme Restorana 'menüde TL eksik' cezası