Tarkan Haberleri

Tarkan Tevetoğlu ya da sahne adıyla Tarkan, 17 Ekim 1972 tarihinde dünyaya gelmiş Türk şarkıcı-şarkı yazarıdır.

1990'ların başından itibaren Türk pop müziğinde yakaladığı devamlı liste ve satış başarılarıyla Türkiye'de ve dünya çapında tanınırlık elde etti.

Tarkan, Batı Almanya'nın Renanya-Palatina eyaletindeki Alzey kasabasında doğup büyüdü. 1986'da ailesiyle beraber Türkiye'ye geldi ve müziğe çocukluk yıllarında başlayan ilgisi sonucunda, lise hayatına başladığı Karamürsel'de ilk müzik eğitimini almaya başladı. İlerleyen yıllarda İstanbul Plak şirketinin sahibi Mehmet Söğütoğlu ile tanışarak şirket ile bir albüm anlaşması imzaladı.

Tarkan, 29 Nisan 2016 tarihinde Pınar Dilek ile evlendi. 12 Temmuz 2018'de Liya adında bir kızı oldu.

Tarkan'dan evlilik yıl dönümü paylaşımı! "Tatlı kareler..." "Ben de bir işçi sınıfı çocuğuyum" Tarkan ve Mabel Matiz'den düet müjdesi! 'İşte bu dediğimiz an...' Cinayetten yargılanan Tarkan’ın kuzeni hakkında karar Megastar müjdeyi verdi: Yakındır kavuşmamız Tarkan'a küfür eden Serdar Ortaç'tan yeni açıklama Tarkan'ın kızıyla paylaşımı olay oldu: "Dünyanın en şanslı kızı" 1 milyon dolar iddiası günlerce konuşulmuştu... Tarkan'ın gerçekte aldığı para ortaya çıktı Ünlü isimler yeni yıla sahnede girdi Yılbaşı rezervasyonları başladı, ünlülerin programları belli oldu Ünlü isimlerden Cumhuriyet Bayramı mesajları: Geçmiş, bugün, gelecek… Tarkan, Cumhuriyet’in 100. yılı için yazdığı marşı paylaştı: 'Sen Rahat Uyu' Tarkan'dan Atatürk ve Disney Plus açıklaması: Sessiz kalmamam gerekirdi Megastar Tarkan ile Filenin Sultanlarından ortak proje Tarkan'dan eşiyle aşk pozu! Beğeni yağdı Tarkan plajdan paylaştı: Güzellikler yakında! Yunan şarkıcının Tarkan'a olan benzerliği sosyal medyayı salladı Megastar Tarkan oyunu kullandı Tarkan, Cumhuriyet'in 100. yılı ve Atatürk için yazdığı marştan bir bölüm paylaştı Megastar oyunu kullandı 'Budur ruh halim' diyerek paylaştı: "Acısı dün gibi içimde yaşananların..." Hangi ünlü ne kadar deprem bağışı yaptı? Haluk Levent tek tek açıkladı Haluk Levent'in çağrısına destek verdi: Yanındayım Tarkan'dan deprem bölgesine 1 milyon TL'lik yardım