Star TV Haberleri - Sayfa 3

Star TV, Doğuş Yayın Grubu bünyesinde Türkiye'de yayın yapan ulusal televizyon kanalıdır. Kanalın eski adları Star 1 ve İnterStar'dır. Şirketin unvanı, Star TV Medya Hizmetleri A.Ş.'dir.

1 Mart 1989'da Magic Box adıyla yayın hayatına başlayan kanal, 7 Mayıs 1990'da test yayınına, 4 Ağustos 1990'da Star 1 adıyla, 13 Haziran 1992'de İnterStar adıyla, 17 Ocak 2002'de Star TV adıyla ve 21 Mayıs 2009'da HD olarak yayın hayatına başlamıştır.

Star TV, 1 Mart 1989 tarihinde Ahmet Özal ve Cem Uzan tarafından kurulan, Türkiye'nin ilk özel televizyon kanalıdır.

Yalı Çapkını 57. Bölüm izle Sakla Beni 15. Bölüm İzle Çöp Adam 30. Bölüm İzle Çöp Adam 29. Bölüm İzle 2. sezonda reytinglerde çakıldı! Ünlü oyuncu kadrosuna rağmen o dizi final yapıyor Yalı Çapkını'nın yengesi İfakat'in yaşadıkları ağlattı Detoks kampına gitmişti! Yalı Çapkını'nın yıldızının son hali dikkat çekti Yalı Çapkını'na tepki yağdı! Falaka sahnesi gündem oldu Reyting rekorları kırması bekleniyordu, ters köşe yaptı... O dizinin ipi çekildi: 13. bölüm son İddialı gündüz kuşağı programı transfer oldu! Reytingleri uçtu, Star TV kaptı Bir final daha! İzleyiciler o diziyi bırakmak istemiyor ama 26. bölüm son Yüz Yıllık Mucize 1. Bölüm İzle Merakla beklenen diziden yeni tanıtım 'Yüz Yıllık Mucize' yakında başlıyor Ünlü isimlerden gündüz kuşağına yeni program Yalı Çapkını'ndan bir bomba daha... Ünlü oyuncu kadroda! Yalı Çapkını'ndan bomba fragman! Ferit'in 'Seyran hamile' sözleri sosyal medyayı salladı Ünlü oyuncu ezan okudu! Sosyal medyaya damga vurdu Çöp Adam dizisinin fragmanı Engin Altan Düzyatan'ın 'botoksu'na karşı! Engin Altan Düzyatan'lı Çöp Adam dizisiyle ilgili flaş karar! Bir dizi için daha hazin son! Reytinglere yenildi, 20. bölümüyle bitiyor Bu aşk Yalı Çapkını'nda tüm dengeleri değiştirecek!