Yalı Çapkını 78. Bölüm Tek Parça Full İzle! Star TV Yalı Çapkını son bölüm izle!

Yalı Çapkını dizisinin 78. bölümü Star TV ekranlarında 11 Ekim 2024 günü yayınlandı. Dizinin yeni bölümü (son bölüm) internete yüklendi. Yalı Çapkını dizisinin 78. bölümünü tek parça ful izleyebileceğiniz link haberimizde.

Son Güncelleme:

Star TV ekranlarından Yalı Çapkını dizisinin 78. bölümü yayınlandı. Dizinin son bölümünü (yeni bölüm) izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Star TV'nin dizisi Yalı Çapkını ile ilgili merak edilenler ve Yalı Çapkını 78. bölüm izle linki...

Yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin'in oturduğu, senaryosunu Mehmet Barış Günger'in yazdığı "Yalı Çapkını" dizisi STAR TV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan Yalı Çapkını Gaziantepli Korhan Ailesi’nin başına gelenleri anlatıyor. Dizi izle... Dizi haberleri...

YALI ÇAPKINI 77. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Sinan’ın yalanını yakalayan Seyran’ın işi kabul etmesi, Ferit için büyük bir sürpriz olur. Dedesinin evlilik baskısına maruz kalan Diyar, Ferit’in bu konudaki tutumunu öğrenmeye çabalarken, ikili ilişkileri konusunda bir yol ayrımına gelir. Suna’nın ne sakladığını öğrenmeye çalışan Kazım ise herkesin hayatını değiştirecek şaşırtıcı bir gerçeğin kıyısındadır. Seyran ve Sinan, ilişkilerinin önemli bir adımını atmaya hazırlanırken Ferit de Diyar ile ilişkisinde yeni bir sayfaya geçmenin hazırlığını yapmaktadır. Ancak oğlu Sinan’ı Seyran’dan ayırmaya çalışan Ayla’nın yaptığı plan Seyran ve  Ferit’i hiç beklemedikleri bir anda yeniden karşı karşıya getirecektir.

YALI ÇAPKINI OYUNCU KADROSU

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor başrolde yer alırken; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer alıyor.

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜM (YENİ BÖLÜM) İZLE

Yalı Çapkını dizisinin STAR TV'de 11 Ekim günü yayınlanan 78. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz dizi izle linki aşağıdadır.

YALI ÇAPKINI 78. BÖLÜM FULL İZLE

Sonraki Haber