Sergey Lavrov Haberleri

Sergey Viktoroviç Lavrov, 21 Mart 1950 tarihinde dünyaya gelmiştir. Rus diplomattır ve 2004'ten beri Rusya'nın dışişleri bakanıdır.

1972 yılında Moskova Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Enstitüsü'nden mezun oldu. 1972 yılında SSCB'nin Sri Lanka büyükelçiliğinde göreve başladı. 1976-1981 yılları arası SSCB Dışişleri Bakanlığı Uluslararası Örgütler Dairesinde görev aldı.

Sergey Lavrov ile ilgili son dakika gelişme, haber ve açıklamaları bu sayfa üzerinden bulabilirsiniz.

Bakan Fidan'ın telefon trafiği Rusya'dan flaş Türkiye kararı! Dışişleri Bakanı Fidan, Rus mevkidaşı ile bir araya geldi Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: Gazze'de yaşanan trajedinin boyutu kasıtlı olarak küçümseniyor Rusya ile Venezuela arasında üst düzey görüşme Lavrov'dan Küba'ya ziyaret Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan 'Orta Doğu' uyarısı Rus uçağı vuruldu: Rusya, BM Güvenlik Konseyi'ni acil toplanmaya çağırdı Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan Filistin yorumu: "Sömürgeci uygulamaların bir tezahürüdür" Lavrov: Afganistan ve Irak’ta ne olduysa Ukrayna’da da o olacak Lavrov'dan Ermenistan'a sert sözler: Defalarca söyledik Bakan Fidan BAE Dışişleri Bakanı Al Nahyan ile görüştü Bakan Fidan, Lavrov ve Safadi ile görüştü Lavrov: Batı ve İsrail, Filistin devleti kurmayı planlamıyor Rusya'dan çok sert tepki: Bulgaristan çok ileri gidiyor! Rusya: "Tarih bağlamında Filistin devletinin kurulması kaçınılmaz" Lavrov: Avrupalı şirketler yaptırımlar nedeniyle 250 milyar euro kaybetti Lavrov'dan Paşinyan'a yanıt Rusya'dan G20 Zirvesi için ekonomide 'dönüm noktası' nitelendirmesi Alman gazeteden 'tahıl koridoru' iddiası! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Moskova'da! Bakan Fidan yarın Lavrov'la bir araya gelecek Rusya: Fidan ve Lavrov, Moskova'da bir araya gelecek Bakan Fidan, Rus mevkidaşı Lavrov ile görüştü