Seçil Erzan Haberleri

Seçil Erzan, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde dünyaya geldi. Eğitimini Çorlu Lisesi'nde tamamlayan Erzan, üniversite eğitimini ise Kocaeli'de gerçekleştirdi. Çorlu’da 10 yıl şube müdürü olarak çalıştıktan sonra Denizbank Bahçeşehir şube müdürlüğüne atandığını belirten Seçil Erzan, 2012 yılında Denizbank'ın Florya şubesinde müdürlük görevinin ardından Levent Büyükdere şubesine müdür olarak atandı.

Denizbank ile Galatasaray arasında 2013’te sponsorluk anlaşması imzalandığı için görevi sırasında dönemin Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in finansal danışmanlığını yaptı.

Şube müdürü olarak yaklaşık 11 yılda çok sayıda futbolcu, iş insanı ve yakınlarına bir ‘fon’ vaadiyle yüksek para getirisi tavsiyesinde bulundu.

Son bir yıl içerisinde Arda Turan da başta olmak üzere pek çok futbolcuyu dolandırdığı yönünde iddialar bulunan bir bankacıdır.

Bahar Candan ve Seçil Erzan cezaevinde birbirine girdi Koğuşta birbirlerine girdiler, infaz memurları müdahale etti Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Tüm müştekiler hazır edilecek Seçil Erzan davasında gelişme: Fatih Terim, 29'uncu mağdur olarak dosyaya girdi Seçil Erzan’a bir şok daha: Kuzeninin eşi de dava açtı Nihal Candan'dan koğuş arkadaşı Seçil Erzan itirafı! Denizbank'tan bilirkişi açıklaması Arda Turan'dan Seçil Erzan açıklaması: Belaltı iddialardan rahatsızım  Seçil Erzan hakkında istenen hapis cezası 285 yıla kadar çıktı Seçil Erzan hakkında yeni iddianame: Mağdur sayısı 26’ya, istenen ceza 275 yıla yükseldi Seçil Erzan hakkında flaş karar Seçil Erzan davasında ifade veren Selçuk İnan'dan flaş açıklamalar Seçil Erzan: Tüm parayı Fatih Terim'e ben verdim Aracın yanında bulunan cesedin sırrı çözüldü Seçil Erzan'dan 'görmedim' diyen yengesine: Doğruyu söyle Belözoğlu: 4 milyon 290 bin doları Volkan Bahçekapılı'ya teslim ettim, hiç para almadım Seçil Erzan 4'üncü kez hakim karşısında: Futbolcular da dinlenecek