Moto kurye Haberleri

Moto kurye; kendisine teslim edilen her türlü evrak, dosya, yemek siparişi, kargo ve paketleri, güvenli bir şekilde ve istenilen zamanda alıcı adresine ulaştıran kişilere verilen mesleki isimdir.

MOTO KURYE OLMAK İÇİN GEREKENLER NELERDİR?

Motorlu kurye olabilmek için bazı özelliklere sahip olmak gerekir. Motor kurye olabilmek için bazı şartlar sağlanmalıdır:

En az ilköğretim mezunu olmak,

18 yaşını doldurmuş olmak,

Motosiklet ehliyetine sahip olmak,

Mesleki yeterlilik belgesine sahip olmak.

MOTO KURYE OLMAK İÇİN HANGİ EĞİTİMLER ALINMALI?

Motorlu kurye olmak için alınması gereken özel bir eğitim ya da sertifika bulunmaz, ancak kişinin motosiklet ehliyetine sahip olması ve mesleki yeterlilik belgesini alabilmek için belirlenen sınavlara girmiş olması gerekir. Bu sınavda kişinin teorik bilgisinin yanı sıra performansa dayalı diğer yetkinlikleri de test edilir.

Ata Emre Akman cinayeti Adana'yı ayağa kaldırdı: Kuryelerden eylem Kurallar onlara işlemiyor! Emniyetsiz şerit! Acele değil ecele gidiyorlar Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu nerede? Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun kaza sonrası olay anından yeni görüntüleri ortaya çıktı! Ölümüne sipariş Bakan açıkladı: Motokurye mesleğine getirilecek düzenlemeler Moto kurye Yunus Emre Göçer Somali basınında Moto kuryeler için yeni düzenleme: Bir dönem sona eriyor Kadıköy’de otomobile çarpan moto kurye yerde metrelerce sürüklendi Kaza anı kamerada! Moto kurye kanala böyle düştü Faciadan dönüldü! Taksiye çarpmamak için düşüp yerde sürüklendi İki moto kuryenin kafa kafaya çarpıştığı anlar kamerada 9 bin lira maaşla moto kurye bulunamıyor Su borusu patladı, moto kurye açılan çukura düştü!