MİT Haberleri - Sayfa 6

MİT (Millî İstihbarat Teşkilatı), Türkiye'nin Cumhurbaşkanlığına bağlı resmî istihbarat örgütüdür. MİT'in mevcut merkezi, Ankara Etimesgut'taki KALE binasıdır.

1965 yılında Millî Emniyet Hizmeti yerine kurulan, Türkiye'nin bölünmez bütünlüğüne, anayasal düzenine, varlığına, bağımsızlığına, güvenliğine ve millî gücünü meydana getiren bütün unsurlarına karşı içten ve dıştan gelecek mevcut ve muhtemel tehditler hakkında bilgi toplamak, önlem almak ve gerekli durumlarda ilgili makamları uyarmakla görevli bir teşkilat olarak ifade edilebilmektedir.

Bu sayfa üzerinden MİT ile ilgili gelişmeler, son dakika haberlere ulaşabilirsiniz.

MİT, YPG'nin sözde tabur sorumlusunu Irak’ta etkisiz hale getirdi MİT ve Emniyet'ten Mossad'a ortak operasyon! Detaylar ortaya çıktı MİT'ten Süleymaniye'de operasyon! Türk güçlerine eylem hazırlığı yapan DEAŞ'lı terörist, MİT tarafından yakalandı PKK/KCK’lı Renas Derik kod adlı Cemil Akar, MİT ve TSK’nın ortak harekatında etkisiz hale getirildi MİT'ten Kamışlı'da nokta operasyon Suriye'de saldırıları planlayan terörist etkisiz hale getirildi Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'de örgüte ait 70 tesis vuruldu MİT'ten Suriye'de kritik operasyon: Eymen Coli etkisiz hale getirildi MİT'ten Süleymaniye'de operasyon: Zeynep Eyver etkisiz hale getirildi MİT'ten Süleymaniye'de nokta operasyon MİT’ten PKK’ya bir darbe daha: Örgüt üyesi Erdinç Bolcal, etkisiz hale getirildi İstanbul'da MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon İstanbul’da MİT ve Emniyet'ten flaş operasyon Samsun'da 'sahte MİT'çi' operasyonu: 3 tutuklama MİT'ten terör operasyonu: DAEŞ üyesi yakalandı PKK’nın sözde saha sorumlusu Şirvan Hasan etkisiz hale getirildi PKK/KCK'nın sözde sorumlularından bir kişi daha SİHA operasyonuyla etkisiz hale getirdi MİT, PKK'nın sözde cephane sorumlusu Zeynep Sevim'i etkisiz hale getirdi Derin İngiliz'in planı! 'MİT'e alacağız' yalanıyla liseli kıza istismarda flaş gelişme Mossad tehdidinde 'Abraham' detayı MİT, PKK’nın Suriye’deki sözde teknik cihaz ve drone sorumlusunu etkisiz hale getirdi MİT TIR'ları davasında yargılanan Erdem Gül hakkında istenen ceza belli oldu