MİT Haberleri - Sayfa 5

MİT (Millî İstihbarat Teşkilatı), Türkiye'nin Cumhurbaşkanlığına bağlı resmî istihbarat örgütüdür. MİT'in mevcut merkezi, Ankara Etimesgut'taki KALE binasıdır.

1965 yılında Millî Emniyet Hizmeti yerine kurulan, Türkiye'nin bölünmez bütünlüğüne, anayasal düzenine, varlığına, bağımsızlığına, güvenliğine ve millî gücünü meydana getiren bütün unsurlarına karşı içten ve dıştan gelecek mevcut ve muhtemel tehditler hakkında bilgi toplamak, önlem almak ve gerekli durumlarda ilgili makamları uyarmakla görevli bir teşkilat olarak ifade edilebilmektedir.

Bu sayfa üzerinden MİT ile ilgili gelişmeler, son dakika haberlere ulaşabilirsiniz.

ABD'nin Suriye'den çıkış planı! MİT'in sergisi AKM'de ziyarete açıldı TSK sınır ötesinde ne yapacak? MİT'ten Kamışlı'da nokta operasyonu: Liman Suwyeş etkisiz hale getirildi Avrupalı ırkçılar MİT Akademi raporunda Terör örgütünün sözde sorumlularından Hülya Mercen etkisiz hale getirildi MİT, PKK hedeflerini imha etti: Toplam 23 hedef vuruldu Mehmet Eymür İstanbul'da toprağa verildi MİT’ten Süleymaniye’de nokta operasyon MİT’in çökerttiği DEAŞ hücresinde İsrail izi Mehmet Eymür hayatını kaybetti 'MİT'e alacağız' yalanıyla cinsel istismarda yeni gelişme MİT, Avrupa'ya kaçmak üzere olan teröristi yakaladı Milli İstihbarat Akademisi güz döneminde öğrenci almaya başlayacak Erdoğan'dan İsrail'e 'Mossad casusları' mesajı: Daha dur bu işin ilk adımı MİT Başkanı İbrahim Kalın: Devlete ve millete yapılan hiçbir ihanet cezasız kalmayacak PKK'ya operasyon: 6 gözaltı "MİT'e alacağız" vaadiyle lise öğrencisine cinsel istismar! Cezaları belli oldu MİT Kontraterör Dairesi eski Başkanı Mehmet Eymür yoğun bakıma alındı MİT'ten Irak'ın kuzeyinde operasyon: Sadık Şeyh Ahmet etkisiz hale getirildi Nuri Gökhan Bozkır tutuklandı MİT, YPG'nin sözde tabur sorumlusunu Irak’ta etkisiz hale getirdi MİT ve Emniyet'ten Mossad'a ortak operasyon! Detaylar ortaya çıktı MİT'ten Süleymaniye'de operasyon!