Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer Haberleri - Sayfa 2

5 Mayıs 1970 yılında Tokat'ta doğan Mahmut ÖZER, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümünden (1992) mezun olmuştur. Daha önce Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi başkanlığı ve Bülent Ecevit Üniversitesi rektörlüğü görevlerinde bulundu.

6 Ağustos 2021 tarihinde T.C. Resmî Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Ziya Selçuk'un yerine Millî Eğitim Bakanı olarak atanmıştır.

Özel okullar öğretmene de yüzde 65 zam yapacaklar mı? Özel okulların zam oranı ne zaman açıklanacak? Tarih verildi! Özel okul fiyatları ne kadar artacak? Bakan Özer’den özel okul zamlarıyla ilgili açıklama Özel okulların zam oranı ne olacak? Bakan duyurdu: 21 Ocak'ta başlayacak, ücretsiz olacak Bakan Özer, 81 ilden gelen öğretmenlerle Anıtkabir'i ziyaret etti Arzu öğretmen ile Yağmur ve Ecrin'in ismi okullarda yaşayacak Milli Eğitim Bakanı Özer'den 'ara tatil' mesajı Bakan açıkladı: ÖDS dijital platformu YKS'ye hazırlanan mezunlar için de erişime açıldı Milli Eğitim Bakanı Özer'den okul kantinleriyle ilgili flaş açıklama MEB'den flaş karar! Ücretsiz olacak, ilkokul, ortaokul ve liseleri kapsıyor 81 ildeki tüm okullarda ilk kez uygulanacak Bakan Özer: Tüm vatandaşlarımızın matematik öğrenmeye ihtiyacı var Bakan Özer duyurdu: Köy yaşam merkezlerinin sayısı bine çıkacak Bakan Özer'den 12 Eylül'de açılacak olan okullarla ilgili flaş açıklama Bakan Özer'den müjde: Tarım alanını seçen öğrenciye burs! Uzman ve başöğretmenlik eğitimleri öncesi kritik açıklamalar! Milli Eğitim Bakanı Özer açıkladı: Gündemden kaldıracağız Bakan müjdeyi duyurdu! Bu ay tamamlanacak Bakan Özer müjdeyi verdi: 3 bin yeni anaokulu yapacağız Bakan Özer, Konya'dan duyurdu: 81 ilde 100 noktadaki meslek lisemize ekmek fabrikası kuracağız Öğretmenler idari izinli sayılacak Merakla beklenen açıklama geldi: Bu söz bakan sözü