Menajerimi Ara Haberleri

Star TV'de her pazar saat 20.00'de ekrana gelen Menajerimi Ara dizisi, Ay Yapım imzası taşıyor. 

Fransız yapımı Dix Pour Cent’ten uyarlanan dizinin yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş otururken, drama ve komedi türündeki yapımın senaryosunu Ekin Atalar kaleme alıyor. 

Menajerimi Ara dizisinin başrollerinde; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Ayşenil Şamlıoğlu ve Serhat Teoman yer alıyor. 

Menajerimi Ara'nın yan rol oyuncuları;

Emrah Ayoğlu (Semi Sırtıkkızıl)

Gülin Yetik (Gamze Karaduman)

Beren Kahraman (Yaprak Medine)

Jülide (Nazlı Senem Ünal)

Bekir (Bedir Bedir)

Leyla (Pınar Ünsal)

Mayda (Aslı Mavitan)

Meral (Buse Sinem İren)

Ece (Duygu Şen)

Aydın (İdeal Beran Kotan)

MENAJERİMİ ARA DİZİSİNİN KONUSU

Menajerlik ajansı Ego'ya bağlı Kıraç (Barış Falay), Feris (Canan Ergüder), Çınar (Fatih Artman) ve Peride (Ayşenil Şamlıoğlu) adlı dört menajer ve ajansın patronu Serkan (Serhat Teoman) her gün yönetilmesi zor durumlarla uğraşıyor ve iş vizyonlarını savunuyorlar. Sanatı ve işi ustaca birleştiriyorlar ancak özel ve profesyonel yaşamları bazen çatışmaya giriyor. Menajerler ve asistanları, bizi ünlü oyuncuların vahşi dünyasının perde arkasına götürüyorlar; kahkahalar, duygular, entrika, hayal kırıklığı ve gözyaşlarının sürekli çarpıştığı yere. Bu vahşi dünyanın içerisine ilk kez giren Dicle (Ahsen Eroğlu), egosu boylarından da yüksek olan kişiliklere karşı mücadelesine en alttan başlayarak savaşa bende varım diyor.

Kanser tedavisi gören ünlü oyuncu imaj yeniledi Menajerimi Ara Final İzle - 45. Bölüm Bir dizi daha final yapıyor! Menajerimi Ara 44. Bölüm İzle Menajerimi Ara ekranlara veda ediyor! İşte final tarihi Menajerimi Ara 43. Bölüm İzle Menajerimi Ara 42. Bölüm İzle Menajerimi Ara'nın Peride'si hayranlarını korkuttu 13 Haziran Pazar gününün galibi hangi dizi oldu? Menajerimi Ara 41. Bölüm İzle 6 Haziran Pazar gününün galibi hangi dizi oldu? Menajerimi Ara 40. Bölüm İzle Menajerimi Ara 39. Bölüm İzle Menajerimi Ara'nın Dicle'si Ahsen Eroğlu plaja indi Menajerimi Ara 38. Bölüm Full İzle Menajerimi Ara 37. Bölüm İzle Ünlü oyuncu paylaştı: "Yeni saçsız halime alıştım" Menajerimi Ara 36. Bölüm İzle Menajerimi Ara'ya iki oyuncu birden veda etti! Menajerimi Ara 35. Bölüm İzle Menajerimi Ara 34. Bölüm İzle 11 Nisan Pazar gününün galibi hangi dizi oldu? Menajerimi Ara 33. Bölüm İzle Menajerimi Ara dizisine iki bomba isim!