Menajerimi Ara 35. Bölüm İzle

Menajerimi Ara dizisinin merakla beklenen 35. bölümü Star TV ekranlarında 25 Nisan Pazar günü yayınlandı. İşte Menajerimi Ara dizisinin 35. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link. Menajerimi Ara 35. bölüm tek parça full izle.

Son Güncelleme:

Menajerimi Ara dizisinin 35. bölümü 25 Nisan 2021 pazar günü Star TV'de yayınlandı.

MENAJERİMİ ARA 35. BÖLÜMDE NE OLDU?

Serkan’ın evlilik teklifiyle ayakları yerden kesilen Feris, Serkan’ın boşanamadığı gerçeğiyle yüzleşmesinin ardından Amerika’dan 6 aylığına gelen teklifi kabul eder ve yerini Dicle’ye bırakır. Feris’in gidişiyle Dicle için yepyeni bir dönem başlar. Beklenmedik bir hamleyle ajansın başına geçen Ceyda, tüm menajerlere kök söktüreceğinin sinyallerini ilk andan itibaren verir. Yeni hayatının ilk günü beklediğinin tersine aksiliklerle dolu geçen Dicle ile yer alacağı projedeki partnerini istemeyen Barış’ın arasında gerginlik çıkar. Çınar’ın, Arzu’yu deneme çekimine hazırlamak için söylediği sözler hem onun hem de Arzu’nun başını belaya sokarken Kıraç’ın, oyuncusu Devin Özgün Çınar’la çıktığı yemekte yaşadıkları ona büyük bir şok yaşatır. Peride ise yüksek bütçeli reklam kampanyasını kaçırmamak adına yıllar önce çalıştığı çocuk oyuncuyu yıllar sonra yeniden bulmak için yollara düşer.

MENAJERİMİ ARA 34. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Serkan’ın Feris’e yaptığı sürpriz evlenme teklifinin ardından, şu anda evli olduğu Melisa’nın boşanmaktan vazgeçmesi ortalığı karıştırıyor. İspanyol Şef Jose’nin reklam filminde oynamak için İstanbul’a yaptığı ziyaret, Çınar ve Emrah için zorlu bir serüven oluyor. Dizinin bu haftaki konuğu ise yetenekli oyuncu Ceren Taşçı oluyor.

Menajerlerin hayatları üzerinden sektörün kapılarının aralandığı ‘Menajerimi Ara’nın 34. bölümünden yeni bir tanıtım yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda; Yayınlanan tanıtımda Serkan, Feris’e evlenme teklif ettikten sonra Melisa’nın boşanmaktan vazgeçmesi gerçeğiyle karşı karşıya kalıyor. Her şeyden habersiz olan Feris, Serkan’ın telaşlı hareketlerinden şüphelenirken, durumdan istemsiz bir şekilde haberdar olan Dicle ise ne yapacağını bilemiyor. Serkan’ın tüm çabalarına rağmen, Serkan ve Melisa’nın boşanmadığını duyan Feris ise büyük bir şok yaşıyor. 

Çınar’ın Türkiye’de temsil ettiği İspanyol şef Jose Garcia, reklam filmi için geldiği İstanbul’a adım atar atmaz Çınar ve Emrah’ın hareketli günler geçirmesine sebep oluyor. Sevilen dizinin yeni bölümünün sürpriz konuğu Ceren Taşçı oluyor. Taşçı, dizinin yeni bölümünde sektörün adaletsizliğine bir kez daha tanık oluyor.

MENAJERİMİ ARA 35. BÖLÜM FULL İZLE

Menajerimi Ara dizisinin 35. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

MENAJERİMİ ARA DİZİSİ KÜNYESİ

Oyuncu kadrosunda; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’nın yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. ‘Menajerimi Ara’nın senaryosunu Ekin Atalar kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturuyor.

Sonraki Haber