Mehmet Fatih Kacır Haberleri

Mehmet Fatih Kacır, 1984 yılında İstanbul’da doğmuş Türk bürokrat. Ortaokul ve lise eğitimini İstanbul Erkek Lisesi’nde tamamladı. 2003 yılında üniversite giriş sınavlarında Türkiye 12.si oldu. Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümündeki lisans eğitiminden 2008 yılında Onur Derecesiyle mezun oldu.

31 Temmuz 2018 yılında Cumhurbaşkanı kararı ile Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı olarak atanmış Mehmet Fatih Kacır 2023 yılında belirlenen yeni kabinede Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak atandı.

Bakan Kacır duyurdu! Tuva Cihangir Atasever de uzaya gidiyor Bakan Kacır'dan, mart ayı dış ticaret verilerine ilişkin açıklama Bakan Kacır tarih vererek duyurdu: Bunu başaran 11 ülkeden biri olacağız Bakan Kacır: Hibrit roket motoru teknolojisinde Türkiye önde gelen 4 ülkeden biri Bakan Kacır: Allah'ın izniyle imam hatip nesli bu meseleyi yarım bırakmayacak TÜRKSAT 6A Uydusu 8 Temmuz haftasında uzaya gönderilecek Bakan Kacır, Kayseri'de duyurdu: TÜRKSAT 6-A'yı uzaya göndermeye hazırlanıyoruz Kacır: Bilim merkezlerimizde bugüne kadar 10,5 milyon vatandaşımızı ağırladık Astronot Alper Gezeravcı Türkiye'ye döndü Alper Gezeravcı Dünya'ya döndü! Bakan Kacır: Tarih sayfasında yeni bir perde Alper Gezeravcı, Dünya'ya döndü Bakan Kacır'dan Alper Gezeravcı’nın dönüşü için açıklama Bakan Kacır'dan, 'gMETAL' deneyi paylaşımı Bakan Kacır: Kadın istihdamına 14 milyar liranın üzerinde destek sağladık Alper Gezeravcı, uzaydaki uyku düzenini anlattı Sıra evlilikte! Bakan Kacır'ndan gülümseten Alper Gezeravcı açıklaması! Bakan Fatih Kacır'dan Alper Gezeravcı'ya: ''Vuhhh, gitti adam'' Bakan Kacır Alper Gezeravcı ile görüştü; NASA'dan onay alındı Türkiye'nin ilk uzay yolculuğu heyecanı: Meydanlarda izlenecek Türkiye'nin ilk astronotunun görev tarihi açıklandı: Hatıra pulu basılacak Bakan Kacır: Alper Gezeravcı Uluslararası Uzay İstasyonu'nun en çalışkan astronotu olacak İlk Türk uzay yolcusunun gidiş tarihi belli oldu! Sadece günler kaldı Fahrettin Altun: Yapay zeka karşısında cesur olmalıyız Türkiye'nin ilk insanlı uzay görevi için geri sayım!