MEB ara tatil etkinlik takvimi Haberleri

Kasım ayının 18'i ile 22'si arasında ara tatile çıkacak olan öğrencilerin tatillerini etkinliklerle geçirmesini planlayan Milli Eğitim Bakanlığı, bu amaçla da bir etkinlik takvimi hazırladı. Bu etkinlik takvimi 18 yaşında veya daha büyük öğrencilerin tek başına, 18 yaşından küçük öğrencilerin ise velileri ile birlikte katılabileceği etkinliklerin tarih tarih bir takvime bağlanması MEB ara tatil etkinlik takvimi ile gerçekleşecek.

Etkinlik takvimi kapsamında öğrenciler ve velileri, gezilere katılabilecek, sağlık, doğa ve çevre temalı etkinliklere eşlik edebilecek. İletişim, bilgi ve teknoloji gibi konularla ilgili etkinlikler olabileceği gibi, spor karşılaşmaları, sanat gösterileri, el sanatları sergileri ve hatta atölyeler gibi birçok konuda toplam 16 ara başlıkta yer alan etkinlikler bu takvimle duyurulacak. Her bir takvim 81 il ve her ildeki tüm ilçeler için ayrı ayrı olacak.

Okullarda ara tatil öncesi son ders zili bugün çalacak Ara tatil ile bayram tatili birleşti mi, ara tatil ne zaman başlayacak? 15 tatil ne zaman? İşte 2023-2024 Sömestr takvimi Turizmde hareketlilik... 10 Kasım'da okullar tatil oluyor! Bakan Özer’den ara tatil açıklaması! Öğrenci, veli ve öğretmenler merakla bekliyordu... Resmen başladı Bir haftalık ara tatille ilgili MEB'den kritik açıklamalar 19 milyon öğrenci ders başı yaptı Okulların açılma tarihi belli oldu! 18 milyon öğrencinin karne heyecanı! 18 milyon öğrenci için ikinci ara tatil sona erdi! Okullarda ikinci ara tatil dönemi! Okullar ne zaman kapanacak? 1 haftalık ara tatil sonrası okula dönüş! Bakan Özer'den ara tatil sonrasına ilişkin flaş açıklama! MEB'den uzaktan eğitim kararı Ara tatil turizm sektörünü hareketlendirdi Öğrenciler ders mi tatil mi yapmalı? MEB Kasım'da yüz yüze eğitime ara veriyor! Gaziantep ara tatil etkinlikleri neler? MEB ara tatil takvim Şanlıurfa ara tatil etkinlikleri neler? MEB ara tatil takvim Konya ara tatil etkinlikleri neler? MEB ara tatil takvimi! İstanbul ara tatil etkinlikleri neler?