Mahkum Haberleri

Başrollerinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu'nun yer aldığı dizi, Innocent Defendant adlı yapımdan ekranlara uyarlandı. Mahkum dizisi, savcı Fırat'ın ansızın kendini cezaevinde bulması ve olaya dair hiçbir şey hatırlamamasıyla başlıyor. Peki, Mahkum nerede çekiliyor, hangi gün?

MAHKUM KONUSU

İdealist bir Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut (Onur Tuna), bir sabah uyandığında kendini cezaevinde bulur. Hiçbir şey hatırlamıyordur ve eşiyle kızını öldürmekten yargılanıyordur… Hapsedilmesinden önce araştırdığı en son dava, ülkenin en önde gelen ailelerinden olan Yesari'lerin halefleri olan ikiz kardeşlerden, Barış Yesari'nin davasıdır… Kendisine kurulan komployla bu çıkmaza düşen Fırat, masumiyetini kanıtlayabilecek midir?

MAHKUM DİZİSİ OYUNCULARI

Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova’nın üstlendiği dizide Hakan Karsak, Anıl İlter, Tugay Mercan, Hayal Köseoğlu, Muharrem Türkseven, Bülent Seyran, Furkan Kalabalık, Burcu Cavrar, Alara Bozbey, Gürberk Polat, Murat Şahan, Gökhan Tercan, Alya Sude Mazak, İlker Yağız Uysal, Nihal Koldaş, Bülent Düzgünoğlu, Mehmet Ulay ve Hakan Salınmış yer alıyor.

Reyting rekorları kıran diziyi resmen bitirdiler! Yargı, Camdaki Kız, Mahkum… Hepsini solladı… En çok izlenen dizi şoke etti Bu dizi için erken final tehlikesi ciddi boyutta! Bu hafta dördü birden dönüyor! Ekranlarda fırtına gibi esecekler Bu nasıl fragman! Aynadaki yüz değişti! Reyting rekortmeni diziler dönüyor! İki dizi için sıkıntı başlıyor Mahkum ekrana böyle dönüyor! Yılın aşk bombası patladı! Mahkum'da bomba ayrılık! Yeni dizisi belli oldu Mahkum'la ilgili herkesi şaşırtacak gerçek! Orijinal versiyonuyla farkı... Kız kardeşi ünlü çıktı! 'Güzelliği genlerinden geliyor!' FOX TV’den kafaları karıştıran 'Mahkum' kararı! Mahkum'da flaş ayrılık! Ünlü oyuncu veda ediyor Mahkum 16. Bölüm Full İzle Fox'tan beklenmedik hamle: Bütün dizilerin saati değişti Üç dizi geliyor! Mahkum dizisi meğerse... Yargı ve Mahkum'da aynı hikaye, farklı sahneyle gündem oldu Mahkum 9. Bölüm İzle Mahkum'dan Kadir Şeker göndermesi: Adalet mi bu? Mahkum'u final yolunda bekleyen büyük tehlike! İkinci sezon olmayabilir Gönlünü ünlü oyuncuya kaptırdı! Kalp emojili ilan-ı aşk Mahkum'da İsmail Hacıoğlu’ya övgü, Onur Tuna’ya eleştiri! Özgür Demirtaş'tan 'Mahkum' yorumu: "Türk dizisi seyreden biri değilim..."