Bu nasıl fragman! Mahkum dizisinin yeni sezon tanıtımını izleyenler elektrik çarpmışa döndü! Aynadaki yüz değişti!

Mahkum dizisinin ikinci sezon fragmanı izleyenlerde şok etkisi yarattı. İzleyiciler elektrik çarpmışa dönerken dizinin sıkı takipçileri o ayrıntıyı yakaladı. İşte Mahkum'un sarsıcı fragmanından evrene yayılan o şoke edici mesajlar...

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Geçtiğimiz sezon ekrana gelmeye başladığında izleyiciyi tepetaklak eden Mahkum dizisi, yeni sezonda da yine çok konuşturacak bir açılışla gelmeye hazırlanıyor! Ekrana hızlı bir giriş yaparak Fox TV’nin dikkat çeken yapımları arasına giren Mahkum, oyunculuklarıyla olduğu kadar hikayesi ile de büyük bir heyecanla takip ediliyor.

Güney Kore dizisi olan Innocent Defendant uyarlaması Mahkum, izleyenlerden kimi eleştiriler de almıştı. Orjinal hikayenin bitmesinden sonra zorlanıldığı, aynı heyecanı taşımadığı şeklinde bazı eleştiriler de almıştı dizi. Senaryosunu Uğraş Güneş’in kaleme aldığı dizinin 17. bölümüne gelen eleştirilerden sonra yeni sezona büyük sürprizlerle geleceğinin işareti de ilk fragmanla birlikte verildi.

Yine güçlü bir çıkış yakalamak için izleyenlerin heyecanını yükseltecek bazı gelişmelerin yaşanacağı fragmandan anlaşılmakta. Başrollerinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Hayal Köseoğlu ve Melike İpek Yalova’nın yer aldıkları Mahkum dizisinden Seray Kaya ve Talat Bulut ayrılmıştı. Yeni sezonda yeni isimlerin katılmasının beklendiği Mahkum’un yeni sezon ilk fragmanındaki sözler, artık işlerin çok başka bir yere gittiğini de ortaya koymakta!

Kaynak: Diğer