Kral Charles Haberleri

III. Charles (Kral Charles) (Charles Philip Arthur George; d. 14 Kasım 1948) Birleşik Krallık ve diğer 14 İngiliz Milletler Topluluğu bölgesinin kralıdır. Annesi II. Elizabeth'in ölümü sonrasında 8 Eylül 2022 tarihinde tahta çıkmıştır.

1952'den tahta çıkışına kadar Cornwall Dükü ve Rothesay Dükü olarak Britanya tarihindeki en yaşlı ve en uzun süre görev yapan veliaht ve aynı zamanda 26 Temmuz 1958'den tahta çıkışına kadar bu unvanı taşıyan en uzun süre görev yapan Galler prensi olmuştur.

Görevi devraldığı sırada Charles aynı zamanda 73 yaşında Britanya tahtına geçen en yaşlı isim olmuştur.

Kanser olan Kral Charles'ın sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama İngiltere Kralı Charles, kanser teşhisi sonrası ilk kez görüntülendi Kanser teşhisi konulan İngiltere Kralı 3. Charles'tan ilk açıklama Kral 3. Charles'ın prostatı büyüdü, tedavi olacak Kraliyet ailesi hastanelik oldu! Nostradamus'tan 2024 için 4 kehanet! Nostradamus'un 2024 kehanetleri ortaya çıktı: Felaket ve ölüm geliyor! Kral Charles hakkında flaş suçlama: Binlerce kişinin mal varlığına el koydu İngiltere’de 72 yıl sonra ilk 'kral' konuşması: Orta Doğu'da barış ve istikrar desteklenecek 30 derecelik sıcak hava muhafızı böyle bayılttı Kral Charles balkondan halkı böyle selamladı Tarihi anlar! Kral 3. Charles'a tacı böyle takıldı İngiltere'de tarihi gün! Kral 3. Charles'a taç takıldı İngiltere, Kral Charles'ın taç giyme törenine hazırlanıyor! Londra sokaklarından renkli görüntüler İngiltere'de Kral Charles'ın taç giymesine sayılı gün kala, törenin çarpıcı detayları ortaya çıktı Prensin 'yasak aşkından' kraliçeliğe: Camilla Kral Charles'ın taç giyme törenine 203 ülkeden 2 binin üzerinde davetli katılacak Buckingham Sarayı önünde silahlı saldırgan paniği 'III. Charles ne kadar zengin olduğunu bilmiyor... Monarşi karşıtları Kral Charles'ın taç giyme törenini protestoya hazırlanıyor Bandolar, askerler, uçuş gösterileri... Kral Charles taç giymeye gün sayıyor İngiltere Kralı Charles'a yumurta fırlatan kişinin cezası belli oldu Prens Harry, Kral Charles'ın taç giyme törenine katılacak Kral 3. Charles’ın taç giyme töreninin davetiyesi tanıtıldı