Köpek Haberleri - Sayfa 3

Köpek; köpekgiller familyasına ait, görünüş ve büyüklükleri farklı 400'den fazla ırkı olan, etçil bir memelidir. Bozkurt'un (C. lupus) alt türlerinden biri olan köpek, tilki ve çakallarla da yakın akrabalardır. Kedilerle birlikte dünyanın en geniş coğrafyaya yayılan ve en çok beslenen iki evcil hayvanından biridir. 2001 yılı tahminlerine göre dünyada 400 milyondan fazla köpek vardır.

Köpekler 12 binyıldan daha uzun bir süreden beri insanoğlunun av partneri, koruyucusu ve arkadaşı olmuştur. Değişik ihtiyaçlara göre farklı köpek türlerinin evrimleşmesinde insanoğlunun önemli rolü olmuştur. İlk köpekler keskin görme ve koku duyusuna sahip avcı köpekleridir.

İş insanı Çeşme'de başıboş köpeklerin saldırısına uğradı! Parçalanmaktan vatandaşlar kurtardı Kedi ile köpeğin birbirine benzerliği hayrete düşürdü: Tek yumurta ikizi gibi Otomobiller çarpıştı, köpek arada kaldı Keresteler arasına sıkışan köpek itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı Annesiz kalan yavru kedileri sahiplenen anne köpek duygulandırdı Motora sıkışan yavru köpeği itfaiye kurtardı Kahin köpeğe bu sefer de Türkiye-Hollanda maç skoru soruldu Araba yolculuğunda yanında ağlayan bebekten bunalan köpek güldürdü Sahibi tarafından otoban kenarına bırakılan köpeğin milyonları ağlatan görüntüleri İşini aşkla yapan pet kuaförüne sevinerek giden köpekler AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu'ndan sahipsiz hayvanlarla ilgili açıklama Motosiklet tutkunu 'Papi' herkesin ilgi odağı oldu Her gece uyuyan bebeği kontrol eden köpeğin görüntüleri izlenme rekoru kırdı Oyundan dönen köpeğin yaptığı hareket örnek oldu Yavrusunu tokatlayan anne kedi sert kayaya çarptı: Arkasına bile bakmadan kaçtı Denize düşen köpeğe Sahil Güvenlik ekiplerinden yardım eli Bataklığın ortasında mahsur kalan kediye yardım eden köpeğin yaptıkları izlenme rekoru kırdı Pitbullarla yetişen kedinin hareketleri ve çıkardığı sesler izlenme rekoru kırdı Süs köpeği ile otobüse binen kadını dışarıya kovdular Yaşlı kadının sokak köpekleri ile çektiği görüntüler gündem oldu Yavru köpeğe annelik yapan ördeğin görüntüleri izlenme rekoru kırdı Başıboş köpeğin saldırısına uğrayan kadın yaralandı Vefat eden köpeği özleyen kedi onun resmine dakikalarca böyle dokundu 8 yaşındaki köpek saatlerce denizde yüzmesiyle ilgi odağı oldu