Köpek Haberleri

Köpek; köpekgiller familyasına ait, görünüş ve büyüklükleri farklı 400'den fazla ırkı olan, etçil bir memelidir. Bozkurt'un (C. lupus) alt türlerinden biri olan köpek, tilki ve çakallarla da yakın akrabalardır. Kedilerle birlikte dünyanın en geniş coğrafyaya yayılan ve en çok beslenen iki evcil hayvanından biridir. 2001 yılı tahminlerine göre dünyada 400 milyondan fazla köpek vardır.

Köpekler 12 binyıldan daha uzun bir süreden beri insanoğlunun av partneri, koruyucusu ve arkadaşı olmuştur. Değişik ihtiyaçlara göre farklı köpek türlerinin evrimleşmesinde insanoğlunun önemli rolü olmuştur. İlk köpekler keskin görme ve koku duyusuna sahip avcı köpekleridir.

Sahibinin karnını tekmeleyen bebeği hisseden köpeğin tepkileri gündem oldu Kimlik karmaşası yaşayan köpeğin ördek yavrularıyla aile samimiyeti efsaneler arasına girdi Yürüyen merdivenden korkan köpeği için kendini ortaya koydu: "Ya seninle ya da seninle" Yunusun kurtarıcısı olduğu köpekle kurduğu büyük dostluk: Vedalaşırken gülümsettiler Annesinin reddettiği kuzuyu sahiplenip büyüten köpek gönülleri fethetti Yoldan geçen köpek kavga eden kedilere müdahale etti: "Asayişi bozmayın" Elazığ'da kedi ile kangalın şaşırtan dostluğu Engelli bırakılan hayvanlar, kendileriyle benzer durumdaki patililerin tedavisi için sahnedeydi Köpeğin en yakın arkadaşıyla gün batımını izleme mutluluğu Tutulduğu kafesten kurtarılan köpeğin yeni sahibine sarıldığı anlar ağlattı Sokak hayvanları için "Acil Müdahale" devreye sokuldu: İlçeleri tek tek dolaşıyor Sulama kanalının altında doğum yapan köpek ve yavrularının kurtarılma anları duygulandırdı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı açıkladı: Üç büyük ilde dikkat çekici veri Kedi köpek oteline silahlı ve uçan tekmeli saldırı! Köpekle sürekli vakit geçiren papağan onunla havlayarak anlaşıyor Pencereden düşüp yere çakılmak üzere olan köpeği böyle kurtardı Sokak köpeği bir kadını gasptan böyle kurtardı Kocaeli Valiliğinden belediyelere yazı: Sokak hayvanlarıyla ilgili görevlerinizi yapın Araba yolculuğunda yanında ağlayan bebekten bunalan köpek güldürdü Kendisine yemek veren makinisti sevinçle karşılayan köpek viral oldu "Biraz orası biraz da burası" diyen köpeğin pratik temizlenme yöntemi güldürdü Depremden sonra şimdi kuduz alarmı! 2 mahalle karantinada Dondurmayı az yiyen köpeğin sahibinden aldığı intikam kahkahaya boğdu Ödül maması yiyebilmek için yavrusunu oturmaya zorlayan köpek kahkaha attırdı