Kırşehir Haberleri - Sayfa 3

Kırşehir, Kırşehir ilinin şehir merkezidir. 1941 yılında Ankara'da toplanan I. Coğrafya Kongresi'nde bu bölgeye ve bölgenin Orta Kızılırmak Bölümü'ne alındı. Özellikle son yıllarda köylerin göç vermesiyle nüfus merkez ilçede yoğunlaşmıştır.

1927'de 13.000 olan 1990'da 73.538'e, 2000'de 88.105'e çıkmıştı. 2010'da 110.000 olan merkez ilçe nüfusu 2021 itibarıyla 160.737'dir.

Kına gecesinde dehşeti yaşayan gelin hastanelik oldu Eğlenceyi kana buladılar! Rastgele açılan ateş sonucu yaralanan gelin, hastaneye kaldırıldı Kırşehir Kaman'da ağaçlık alanda çıkan yangın, askeri bölgeye sıçradı Kamyon ile otomobil çarpıştı: 1 ölü 3 yaralı Bunaltıcı sıcakta dinlenerek çalışıyorlar! Düşman elinden gazi olarak kurtulan babanın ölümü oğlunun elinden oldu! Balon satarak 5 yılda Türkiye'yi gezdi Kuraklığın izi hasatta belli oldu "Köpekten 'Öldür' talimatı aldım" dedi! Cinayet sanığına ağır müebbet verildi Kırşehir'de lise öğrencisine cinsel istismarda bulunan şoför: Fiziğinden ve sesinden etkilendim Ekmeğe zam geldi Sokak köpekleri koyunlarını telef etti, belediyeden aldığı cevapla şaşkına döndü Gece kulübü çıkışı tartıştığı arkadaşını bıçaklayarak öldürdü Arkadaşını öldürdüğü iddia edilen zanlı hakkında tutuklama kararı Bir kadın daha vahşice katledildi: Adres bu defa Kırşehir Togg kuyruğu: Önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dua eden vatandaş, sonra aracı inceledi Kılıçdaroğlu: Yüzüncü yılda yüz bin öğretmen ataması yapacağız Kırşehir'de dehşete düşüren olay: Mezarlıkta tartıştığı kişiyi kazmayla katletti Bir uyarı da Valilikten geldi: Kuvvetli rüzgar, yağış, sel, su baskını... 'Keme' çıkmaya başladı! Hortum, Kırşehir'de cami minaresini yıktı Memleket Partisi duyurdu: 18-25 yaş aralığındaki gençlerden milletvekili adaylığı ücreti alınmayacak Hasan ve Şeyma'yı öldürüp Kızılırmak'a atmışlardı! O canilerin cezası belli oldu Esnaf odalarından, 'küçük esnafa da doğalgaz ve elektrik indirimi olsun' çağrısı