Kırşehir Haberleri - Sayfa 2

Kırşehir, Kırşehir ilinin şehir merkezidir. 1941 yılında Ankara'da toplanan I. Coğrafya Kongresi'nde bu bölgeye ve bölgenin Orta Kızılırmak Bölümü'ne alındı. Özellikle son yıllarda köylerin göç vermesiyle nüfus merkez ilçede yoğunlaşmıştır.

1927'de 13.000 olan 1990'da 73.538'e, 2000'de 88.105'e çıkmıştı. 2010'da 110.000 olan merkez ilçe nüfusu 2021 itibarıyla 160.737'dir.

Banka şubesinde akıllara durgunluk veren olay Kaya tuzu işletmecileri işleyecekleri tuz bulmakta zorlanıyor Kahreden haber! Bugün nikahı olacaktı ama cenazesi geldi! Kırşehir'de soba gazı zehirlenmesi: 1 kişi yaşamını yitirdi Tatlı yiyerek keşif yaptıkları tekel bayisinden, dinlene dinlene 40 bin liralık ürün çaldılar İYİ Partili ilçe başkanı 'başarısızlığı' gerekçe göstererek istifa ettiğini duyurdu CHP'de toplu istifa Yerli Malı Haftası için okula getirilen yemekleri yiyen 15 öğrenci hastanelik oldu 'Zimmetine para geçirme' suçundan tutuklanan 3 belediye çalışanı kefalet ile serbest bırakıldı Damper yüksek gerilim hattına temas etti: Sürücü akıma kapılıp öldü Zimmetine para geçirdiği tespit edilen 3 belediye çalışanı tutuklandı Kümeslerden güvercin çalan zanlılar yakayı ele verdi Kırmızı bültenle aranan DEAŞ'lılar yakalandı Sosyal medyada DEAŞ için para toplayan 8 şüpheli yakalandı Hasan ve Şeyma'yı katleden 2 caniye verilen ceza onandı "Uyuşturucu pazarlığı" bahanesiyle Gülbahar Tekten'i öldürene erkeğe müebbet Husumetlisini vurmak için Kayseri'den Kırşehir'e gelen vatandaş, yanlış kişiye kurşun yağdırdı İmamın aracını kundakladı, cami ve lojman da zarar gördü Kırşehir'de sonbahar güzelliği: Renk cümbüşü ortaya çıktı İki ildeki kazalarda 2 kişi öldü, 11 kişi yaralandı Boş arazide bebek cesedi bulundu: 2 gözaltı Şehitler Ağacı'ndan künye çalan yabancı uyruklu kadın ile oğluna para cezası verildi Araçlardan hırsızlık yapan şahıslar Kırşehir'de polis ekipleri tarafından yakalandı! Kırşehir Belediye Diyarbekirspor maçı canlı yayınlanacak mı?