FIFA 2022 Dünya Kupası Haberleri

2022 FIFA Dünya Kupası, 20 Kasım - 18 Aralık 2022 tarihleri arasında Katar'da düzenlenecek olan 22. FIFA Dünya Kupası turnuvası olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

2 Aralık 2010 tarihinde yapılan oylama neticesinde, FIFA tarafından açıklanan ev sahibi ülke Katar olmuştur. Turnuvadaki maçlar, 5 farklı şehirde ve 8 farklı stadyumda oynanacaktır.

2022 Dünya Kupası ile ilgili haberleri, gelişme ve son dakika durumları bu sayfa üzerinden bulabilirsiniz...

Lionel Messi'den itiraf: "Kendime 'Ne aptalsın' dedim" Messi'nin Dünya Kupası'nda giydiği formalar rekor fiyata satışa sunuluyor İngiliz ekibinden Antalyaspor'un kasasını dolduracak çılgın teklif Beşiktaş, Dünya Kupası'nda Süper Lig'in en kârlı takımı oldu Nusret Gökçe eleştirilere ilk kez yanıt verdi: Bir daha asla! UEFA'dan Halil Umut Meler'e görev FIFA, Kadınlar Dünya Kupası'nın ödülünü 10 katına çıkardı! FIFA'dan flaş karar: Dünya Kupası formatı yine değişti Muslera'ya 4 maç ceza! Gergin final bitti... Messi ve Mbappe PSG'de dengeleri nasıl değiştirecek? "Bana; 'Sen Türk'sün, Müslümansın, o yüzden çok bir şansın yok' dediler" Yıldız futbolcunun kalp problemi ortaya çıktı Dünya Kupası transfer piyasasını nasıl etkiledi? Söylentiler ve trendler... Dünya Kupası'nın en iyi golü oylaması sonuçlandı Dünya Kupası töreninin ardından başına gelmeyen kalmadı! Şok üstüne şok Türkiye, FIFA dünya sıralamasında bir basamak yükseldi Beyin sarsıntısı kuralları nasıl değiştiriyor? Nusret Gökçe hakkında şok karar! Dünya Kupası finalinde üstsüz görüntülenen iki kadından flaş hamle! Dünya bunu konuşuyor: Nusret sahaya nasıl girdi? Arjantin'in Dünya Kupası kutlamalarında ortalık karıştı: Polise saldırdılar Lionel Messi, Dünya Kupası'yla 'uyudu' Fas Kralı'ndan milli takım oyuncularına kraliyet nişanı Arjantin Milli Takımı'na görkemli karşılama