Fatih Erbakan Haberleri

Muhammed Ali Fatih Erbakan 1 Ocak 1979 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiş Türk siyasetçi, mühendis ve Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı. Aynı zamanda Necmettin Erbakan Vakfı'nın da Başkanlığını yapmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti'nin 54'üncü Hükûmetin Başbakanı Necmettin Erbakan'ın oğludur.

Fatih Erbakan, ortaokul öğrenimini Ankara Merkez İmam Hatip Ortaokulu'nda, Lise öğrenimini ise Ankara Ayrancı Lisesi'nde tamamlamıştır. Daha sonra Başkent Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü'nü bitirmiştir.

Yüksek lisans için İngiltere'ye gitti fakat annesi Nermin Erbakan'ın vefatı dolayısıyla dönmek zorunda kaldı ve lisans öğrenimini aldığı Başkent Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü'nde yüksek lisansını tamamlamıştır. Aynı üniversitede yönetim ve organizasyon dalında doktorasını tamamlayarak "doktor" unvanı almıştır.

Erbakan: 28 Şubatçıların affedilmesinin zamanlaması manidar Erbakan'dan Erdoğan-Özel görüşmesiyle ilgili açıklama Fatih Erbakan'dan sokak hayvanları açıklaması Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan'dan ittifak açıklaması İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çaya davet ettiği partiler Erbakan'dan "yeni anayasa" açıklaması: Ne yapmak istediklerini görmemiz lazım Fatih Erbakan'dan İsrail'e ihracat kısıtlamasına ilişkin açıklama Erbakan 'çekilelim' diyor, Altınöz direniyor Fatih Erbakan, İstanbul adayını çekme şartlarını açıkladı Erbakan: "94 ruhunu yeniden canlandıracağız ve milli görüş belediyeciliğini yeniden başlatacağız" Fatih Erbakan'dan dikkat çeken sözler Fatih Erbakan Şanlıurfa'da konuştu Fatih Erbakan: Türkiye'nin bir beka sorunu varsa o da... Erbakan'dan ittifak açıklaması: "Noter makamı olacak parti değiliz" Fatih Erbakan: Büyük bir dip dalga geliyor, Yeniden Refah Anadolu’yu kasıp kavuruyor Fatih Erbakan: 1 Nisan'dan itibaren ahlaklı belediyecilik dönemini başlatacağız Fatih Erbakan Ankara'da pazar gezdi! "En yüksek oyu almak için mücadele içindeyiz" Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan İstanbul'da anıldı BBP'den açıklama: Fatih Erbakan'ı partimizden ve mensuplarından özür dilemeye davet ediyoruz Erbakan: Ankara ve İstanbul’da kendi adaylarımızı çıkarmasaydık... Yeniden Refah Partisi’nin adayı, adaylıktan çekildi Elif Erbakan kimdir? Ocak Partisi, Fatih Erbakan hakkında suç duyurusunda bulundu: Adnan Oktar ve FETÖ bağlantısı iddiası Fatih Erbakan, yerel seçim kararını açıkladı