Faruk Koca Haberleri - Sayfa 2

Faruk Koca 1964 tarihinde Ankara Bala Derekışla'da dünyaya gelmiş Türk siyasetçi, iş insanı ve spor yöneticisidir.

Lise mezunu olan Faruk Koca, serbest ticaret, Ak Parti bünyesinde Türkiye Büyük Millet Meclisi XXII. ve XXIII. Dönem Ankara Milletvekilliği yapmıştır. Evli ve dört çocuk babası olan Faruk Koca MKE Ankaragücü'nde başkanlık yapmaktadır.

11 Aralık 2023 tarihinde oynanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler'e beraberindeki kişilerle birlikte fiziksel saldırıda bulunmuştur. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamalarının ardından 2 saldırgan ve kendisi gözaltına alınmıştır.

Liglere ne kadar ara verilecek? İşte o kulis bilgisi Hakem Halil Umut Meler'in ifadesi ortaya çıktı Mehmet Büyükekşi'den EURO 2032 açıklaması! Infantino'dan Halil Umut Meler'e yapılan saldırıya kınama Cumhurbaşkanı Erdoğan, Halil Umut Meler'le görüştü Halil Umut Meler'in sağlık durumu hakkında açıklama "Türk futboluna tekrar itidal tavsiye ediyorum" RTÜK'ten şiddeti teşvik eden spor programlarına yaptırım geliyor! Bakan Tunç: Soruşturma çok yönlü devam ediyor TSYD'den Halil Umut Meler açıklaması Faruk Koca'yı destekleyen gazetecinin işine son verildi Süper Lig hakemlerinden ortak açıklama! Hikmet Karaman'dan yıllar sonra gelen Faruk Koca itirafı! Halil Umut Meler'in sağlık durumu nasıl? Halil Umut Meler'e saldırı sonrası akıllara Josef geldi! Ankaragücü Başkanı Koca, AK Parti'den ihraç istemiyle disipline sevk edildi Halil Umut Meler hakemliği bırakıyor iddiası! Ankaragücü başkanı Faruk Koca'nın TFF'den Fair Play ödülü aldığı ortaya çıktı! Skandal! Halil Umut Meler'e yönelik saldırı dış basında manşetlerde  Hakeme saldıran başkan Faruk Koca ve diğer 2 kişi gözaltına alınıyor Ankaragücü taraftar grubundan hakeme saldıran Faruk Koca'ya destek açıklaması Hakem Halil Umut Meler'e saldırı anları Süper Lig'de hakeme yumruklu saldırı