Ergin Ataman Haberleri

A1 Ethnikis ve EuroLeague takımlarından Panathinaikos'un baş antrenörüdür. Aynı zamanda Türkiye millî basketbol takımını çalıştırmaktadır.

2002 yılında İtalyan kulübü Montepaschi Siena ile FIBA Saporta Kupası'nı kazandı. 2012'de Beşiktaş ile EuroChallange ve 2016'da Galatasaray ile EuroCup kazandı. 2021 ve 2022 yıllarında Anadolu Efes ile EuroLeague kupasını kaldırdı. Turnuvayı kazanan ilk Türk basketbol antrenörü oldu ve 2021'de EuroLeague Yılın Koçu seçildi. Aynı zamanda Dušan Ivković ile Aíto García Reneses ile birlikte Avrupa'nın dört farklı kupasını da kazanan üçüncü antrenör oldu.

Kadıköy'de Ergin Ataman'a tepki Fenerbahçe'nin çağrı gelirse milli takıma göndermeyeceği 7 isim Fenerbahçe'den 'Ergin Ataman' kararı Ergin Ataman: "Kırdığım tüm Fenerbahçe camiasından özür dilerim" Fenerbahçe'den çok sert Ergin Ataman açıklaması Galatasaray'ı farklı yenen Panathinaikos'un koçu Ergin Ataman yine olay yarattı Yunan basını Ergin Ataman'ın kendini ihraç ettirmesini nasıl gördü? Panathinaikos-Maccabi maçında pankart skandalı! Ergin Ataman'dan ilk açıklama geldi Cedi Osman, Avrupa'ya geri döndü Cedi Osman Panathinaikos'ta Carlos Arroyo'ya göre en iyi koç Ergin Ataman: Hepsinden iyi Ergin Ataman: Süper Kupa'nız hayırlı olsun ama mayıslar bizim Ergin Ataman: ABD, Avrupa basketbolunu görünce... "Schengen" ırkçılığı! Ergin Hocayı bile mağdur ettiler Panathinaikos'tan Ergin Ataman’a yeni sözleşme Ergin Ataman'a Yunanistan'da büyük onur Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos sezonu çifte kupayla kapadı Ergin Ataman'ın ekibi Panathinaikos Yunanistan'da şampiyon oldu Ergin Ataman yenilginin ardından çok öfkelendi: "Şimdi daha iyi anlıyorum" Servet Yardımcı ile Ergin Ataman Yunanistan'da buluştu Mustafa Sarıgül'den 'Ergin Ataman' önerisi A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın kamp kadrosu belli oldu Ergin Ataman kariyerindeki 6. Avrupa şampiyonluğunu kazandı Panathinaikos ile EuroLeague şampiyonu olan Ergin Ataman: Bugün çok rahattım