Ergin Ataman yenilginin ardından çok öfkelendi: "Şimdi daha iyi anlıyorum"

Yunanistan Ligi final serisi ilk maçında Olympiakos'a yenilen Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman maç sonunda çok öfkelendi. Ataman'ın "Yunanistan'daki önemli futbol maçlarını neden Yunan hakemlerin yönetmediğini şimdi daha iyi anlıyorum" dedi.

Son Güncelleme:

THY Euroleague'de zafere ulaşan Panathinaikos, Yunanistan Ligi final serisi ilk maçında ezeli rakibi Olympiakos'a 84-89 mağlup oldu. Maç sonunda hakem kararlarına sert tepki gösteren Panathinakos başantrenörü Ergin Ataman küplere bindi. Ataman, hakem kararlarına yönelik öfkesini dile getirdiği konuşmada "Yunanistan'daki önemli futbol maçlarını neden Yunan hakemlerin yönetmediğini şimdi daha iyi anlıyorum" dedi.

Mert Hakan ve Dzeko gözlerine inanamadı: Yıldız oyuncuyu antrenmana böyle çağırdılar Merih Demiral'ın hareketine ne ceza verilecek? Alpay Köse açıkladı 'Bizim Çocuklar' Avusturya galibiyetini soyunma odasında böyle kutladı! O görüntüler gündem oldu Milli Takım iki eksikle çalıştı Bertuğ ve Ahmet Can'dan Avusturya maçı açıklaması: İntikam gibi görüyoruz Jose Mourinho ile Mehmet Topal bir araya geldi