EPDK Haberleri - Sayfa 2

Türkiye Cumhuriyeti Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) elektrik piyasalarının düzenlenmesi amacıyla 4628 sayılı Yasa ile 2001 yılında kurulmuştur. Daha sonra çeşitli kanunlarla doğal gaz, petrol ve LPG piyasalarının da düzenlenmesi görevi verilmiştir.

1 Ocak 2005'ten itibaren belli bir aralıkla serbest bırakılan akaryakıt fiyatları dışında, bu alandaki her türlü düzenleme ve faaliyetleri kontrol etme yetkisi bulunmaktadır.

Kuruluş tarihi 3 Mart 2001 21 yıl önce

Yönetici(ler) Mustafa Yılmaz, Başkan

Yerli doğal gazda ayrıntılar belli oldu! "40 milyar TL vatandaşın cebinde kalacak" EPDK'dan bedava ve indirimli doğal gaz açıklaması EPDK 22 şirkete lisans verdi Elektrikte indirimli fiyatlar belli oldu EPDK elektrik tavan fiyatını düşürdü Bazı doğal gaz tüketicilerinin sayaç okuma işlemleri durduruldu EPDK kararı Resmi Gazete'de: O illerde fatura ve borç işlemleri ertelendi EPDK'dan şirketlere "depremzede" uyarısı EPDK'den 'mücbir sebep' kararları EPDK'dan yeni karar: Depremzedelerden güvence bedeli alınmayacak EPDK Başkanı Yılmaz'dan akaryakıt ikmaline ilişkin açıklama EPDK'dan elektrik faturalarıyla ilgili flaş karar! EPDK elektrikte 2023 için hizmet bedellerini belirledi EPDK kararları açıklandı: 1 Ocak 2023'ten itibaren yürürlüğe girecek EPDK'dan elektrik zammı açıklaması! S EPDK'dan yüzde 122 zam Doğal gaz hizmet bedellerine yüzde 84 zam! Kemal Kılıçdaroğlu'ndan elektrik zammı açıklaması Elektrik ve doğalgaz zammı faturalara nasıl yansıyacak? EPDK duyurdu: Elektriğe zam geldi EPDK'dan 'güneş' ayarı! Lisanssız GES düzenlemesi ne anlama geliyor? Temmuz'da zam var mı? Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama EPDK Başkanından elektrik zammına ilişkin açıklama! Isparta'daki elektrik kesintisi için rekor ceza