EPDK Haberleri

Türkiye Cumhuriyeti Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) elektrik piyasalarının düzenlenmesi amacıyla 4628 sayılı Yasa ile 2001 yılında kurulmuştur. Daha sonra çeşitli kanunlarla doğal gaz, petrol ve LPG piyasalarının da düzenlenmesi görevi verilmiştir.

1 Ocak 2005'ten itibaren belli bir aralıkla serbest bırakılan akaryakıt fiyatları dışında, bu alandaki her türlü düzenleme ve faaliyetleri kontrol etme yetkisi bulunmaktadır.

Kuruluş tarihi 3 Mart 2001 21 yıl önce

Yönetici(ler) Mustafa Yılmaz, Başkan

EPDK'dan yeni karar! Motorin ve benzin tek fiyat olacak EPDK 2023 yılı elektrik toptan satış fiyatını belirledi Sitelerde araç şarj istasyonu kurulması için bir şart var EPDK deprem bölgesinde avans ödemelerini erteledi EPDK'den "elektrik faturaları"yla ilgili flaş karar! Artık ödenmeyecek EPDK, AKEDAŞ ve UEDAŞ'a 191 milyon lira para cezası kesti Elektrik ve petrol piyasalarına 15 yeni şirket EPDK'dan BOTAŞ kararı! EPDK'dan doğalgaz açıklaması! EPDK, 2024 için lisans bedellerini belirledi! Kalem kalem tam liste EPDK duyurdu: Yeni yılın ilk ayına ilişkin elektrik tarifeleri belirlendi EPDK'dan flaş karar! Yönetmelikte değiştirdi EPDK yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı EPDK'dan dolandırıcılık uyarısı EPDK deprem bölgesinde avans ödemelerini erteledi EPDK duyurdu... 3 doğal gaz dağıtım şirketine kayyum atandı Güneş enerjisinde yatırım 10 milyar dolara yaklaştı EPDK 12 şirkete lisans verdi EPDK tarafından YEKDEM maliyeti revize edildi EPDK'dan elektrik faturalarıyla ilgili yeni açıklama EPDK'dan Azami Uzlaştırma Fiyat Mekanizması açıklaması EPDK, OSB'lerin ortağı olduğu tedarik şirketlerinin avans ödemelerini erteledi Yerli doğal gazda ayrıntılar belli oldu! "40 milyar TL vatandaşın cebinde kalacak" EPDK'dan bedava ve indirimli doğal gaz açıklaması