Dursun Özbek Haberleri

Dursun Aydın Özbek 25 Mart 1949 tarihinde Şebinkarahisar'da dünyaya gelmiş türk iş insanı ve spor yöneticisidir. Gerçekleştirilen son seçimle birlikte mevcut Galatasaray Başkanı'dır.

Galatasaray Lisesi ve İTÜ Makina Mühendisliği mezunudur. 1974 yılından beri otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Özbek, 1988 yılından beri ise turizm sektöründe Nippon ve Point Hotel zincirleriyle İstanbul ve Ankara'da, Kimeros ve Mabiche otelleriyle de Antalya'da hem yatırımcı hem de işletmeci olarak faaliyet göstermektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

bu sayfa üzerinden Dursun Özbek hakkında merak edilen haberleri, gelişmeleri, videoları, açıklamaları ve son dakika gelişmeleri bulabilirsiniz...

Abdurrahim Albayrak'tan seçim açıklaması Dursun Özbek yeniden aday olacağını açıkladı Dursun Özbek'ten seçim tarihi açıklaması Kulüpler Birliği heyeti, Mehmet Büyükekşi ile seçim gündemiyle buluştu Galatasaray'dan imza şov! 5 oyuncunun sözleşmesi uzatıldı Ergin Ataman'ın babası son yolculuğuna uğurlandı Dursun Özbek'ten Bankalar Birliği açıklaması Dursun Özbek de TFF seçimlerinin öne çekilmesini istedi Beşiktaş Kulübü'nden Özbek’in açıklamalarına yanıt Dursun Özbek’ten Uğur Dündar’a yanıt "Cumhuriyetin 100. yılına yakışmayan bir final oldu" Galatasaraylı yöneticiler, Halfeti'ye ziyaret "Dünkü saldırı organize bir şey" Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye: Keşke onlar da burada olsa "Ben isterim ki Fenerbahçe tam takım gelsin" "Bu konuşmanın cezasız kalmaması lazım" PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Trabzonspor'a para cezası "Türk futboluna sesleniyorum, provokasyona gelmemeyi tavsiye ediyorum" Galatasaray'dan Ali Koç hakkında suç duyurusu Dursun Özbek'ten 'şampiyonluk' mesajı Dursun Özbek'ten Muslera ve Torreira açıklaması Dursun Özbek'ten Trabzon'daki olaylarla ilgili açıklama Tahkim Kurulu, Dursun Özbek ve Hasan Arat'ın cezalarını onadı PFDK sevkleri açıklandı!