Dünya Kadınlar Günü Haberleri

Dünya Kadınlar Günü, Birleşmiş Milletler tarafından bu şekilde tanımlanmış olarak her yıl 8 Mart'ta kutlanan uluslararası bir gündür.

İnsan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesine, ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasına ayrılmaktadır. Dünya Kadınlar Günü, kadın hakları hareketinde bir odak noktasıdır.

8 Mart'ta öldürülen İlayda'nın annesi: En ağır ceza verilsin, yoksa içim soğumayacak Trad Wives akımı yayılıyor, Kadın kimliği tehlikede mi? Kadınlar gününde boşanma aşamasındaki eşinin saldırısına uğradı: Kurtarın beni, ölmek istemiyorum DEM Parti'nin Kadınlar Günü etkinliğinde terör propagandasına gözaltı Kadın askerlerden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadın astsubaylardan Boğaz'da nefes kesen gösteri Emine Erdoğan'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü paylaşımı Bakan Göktaş'tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı Kilise-siyaset karşı karşıya! Kadınlar Günü'nün ilk acı haberi! Bir kadın evde kanlar içinde ölü bulundu 8 Mart'ın arefesinde İmamoğlu'na yüklendi! Askeri müzeler 8 Mart günü kadınlara ücretsiz olacak Plazalarda görmezden gelinen ayrımcılık: Kadınlar, aynı işi yaptığı erkeklerden daha az maaş alıyor Dünya Kadınlar Günü nasıl ortaya çıktı? İşte hikayesinin arkasındaki hüzün... Nijerya'dan Filistin ve İsrail'e itidal çağrısı ABD'den İran'a "kadınlara yönelik insan hakları ihlali" yaptırımı Taksim'e yürümek isteyen kadınlara polisten biber gazlı müdahale Ankara'da yüzlerce kadın, 8 Mart için yürüdü Tarihe not: İşte deprem bölgesinin kahraman kadınları 8 Mart'ta kadın cinayeti: Birlikte yaşadığı kadını, sokak ortasında bıçaklayarak katletti Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği'den Dünya Kadınlar Günü jesti Türkiye'de kadınlar iş hayatına ne kadar katılıyor? Ünlü isimlerden '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' paylaşımları "Kadınlar Günü'nün kutlamasına gıcık oluyorum"