Dinçer Güner Haberleri - Sayfa 5

Dinçer Güner 29 Nisan 1984 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini aldıktan sonra bir süre basın danışmanlığı ve kitap editörlüğü yapmıştır.

Hayatının en büyük hobisi olan astrolojiyi profesyonel bir işe dönüştürmek için Öner Döşer'in kurduğu AstroArt Astroloji Okulunda temel ve ileri seviye astroloji dersleri alarak mezun oldu.

Dinçer Güner sana sonra Merih Akalından Hint astroloji dersleri ve psikolojik dinamikleri anlamak için Prof. Dr. Mehmet Zarasızoğlun'dan sistem ve aile dizimleri alanında psikoterapi eğitimi aldı.

Güner kendi kurduğu astroloji bloğunda gökyüzü olaylarını ve insanlar üzerindeki etkilerini yazıyor. Bireysel danışmanlık, astroloji alanında eğitim ve seminerlere devam ediyor.

Dinçer Güner, Tv programlarına konuk olmasının yanı sıra Sözcü, Marie Vlaire ve Morhipo dergi ve gazetelerinde yazılar yayımlamaktadır.

Bu sayfa üzerinden Dinçer Güner hakkında merak edilen haber ve gelişmeleri takip edebilirsiniz...

Astrolog Dinçer Güner '2008'den beri ilk kez' diyerek açıkladı: 12 burcu da çok fena etkileyecek! Astrolog Dinçer Güner 12 burç için tek tek yazdı: Haftaya tatlı başlıyoruz, şimdilik... 'Şok olmaya hazır olun' diyen Dinçer Güner tek tek uyarı '3 gün sürecek' diyen astrolog Dinçer Güner herkesi uyardı Bu tarihlere dikkat! Aşkta marjinal gelişmeler var: "Yatak odanızda..." Hep de kötü şeyler olmuyor! Bu tarihlere dikkat! Havada aşk kokusu var... 10 günlük süreç başladı! Astrolog Dinçer Güner 12 burç için tek tek yorumladı Dikkat 23 Şubat'a kadar bunları konuşacağız! Ünlü astrolog tek tek yorumladı 'Yüreğinden yaralı bizim hikayemiz' dedirtecek iki gün! Dinçer Güner '4 gününüz var' diyerek uyardı Kemerlerinizi bağlayın, kalkışa hazır olun! "3 Şubat'a kadar..." Yeni sevgili bulmanın tam zamanı... Astrolog Dinçer Güner 12 burç için paylaştı Dinçer Güner'in işaret ettiği tarih kapıya dayandı, 31 Ocak'a kadar sürecek! Bu hafta neler olacak neler: 4 burca parasal fırsat, 5 burca aşk var! Dinçer Güner 22:11'e kadar vaktiniz var diyerek uyardı Dinçer Güner, 'Önümüzdeki 3 gün bunu yapmayın' diyerek uyardı... Bugün gerçekleşiyor! Astrolog Dinçer Güner'den 'Aslan Dolunayı' uyarısı Ünlü astrolog "Etkisi 2 gün" diyerek uyardı: 'Gaza gelmeyin' Dikkat 16 Şubat'a kadar sürecek! Ünlü astrolog "Venüs Oğlak burcuna geçti" diyerek tek tek anlattı Gökyüzünde özel açı tetikleniyor! "Beklentiler, yanılgılar, hayal kırıklıkları..." diyerek anlattı Aslan'da T-Kareli dolunay var! Astrolog Dinçer Güner 12 burç için tek tek anlattı 11 burcun gözünün içine baktığı burç... Dinçer Güner 'çok kritik' deyip açıkladı: Yapacağınız tek bir şey var... Astrolog Dinçer Güner'den aşk ve para uyarısı: Atlamayın hemen