Bu hafta sizin haftanız olabilir! Dinçer Güner 12 burç için tek tek uyardı: Şahane kontak!

Ünlü astrolog Dinçer Güner, koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçları için haftalık tahminlerini açıkladı. Güner kimine iyi kimine kötü haberi verdi. Haftanın parolası ise "Şahane kontak!"

Son Güncelleme:

Ünlü astrolog Dinçer Güner, 12 burç için tek tek uyarılarda bulundu. "Bu hafta Merkür ile Jüpiter arasında şahane bir kontak var" diyen Dinçer Güner, bunun iyi ve kötü etkileyeceği burçları açıkladı.

Koç ve Yükselen Koç

Bu hafta Merkür ile Jüpiter arasında şahane bir kontak var. İletişimde ve sosyal ilişkilerde kendini daha net ve rahat ifade edebileceğin bir haftaya işaret ediyor. Eğer ki bir süredir kafanda planladığın projeler veya girişimler varsa, bu açı sana o projeleri hem yaratıcı hem de stratejik bir şekilde ortaya koyman için destek verecek. Özellikle iş ve eğitim konularında daha rahat bir akış yakalayabilir, önemli kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni kapılar aralayabilirsin. Ayrıca keyifli seyahatlerin yanı sıra, güzel iş birlikleri, anlaşmalar, sözleşmeler, imzalar, ortaklıklar da kurabilirsin. Karşındaki insanları ikna etme kabiliyetin yüksek olacak ve anlaşmazlıklar varsa, daha barışçıl bir çözüm yoluna ulaşman mümkün. Hem yüz yüze hem de dijital ortamda etkili konuşmalar, toplantılar ve yazışmalar yapmak için harika bir zaman. Yeni bilgiler öğrenmek, eğitimlere katılmak, yeni diller öğrenmek gibi konularda seni cesaretlendiren bir dönem olacak. Eğer bir iş görüşmesi, sunum ya da ticari bir anlaşma üzerinde çalışıyorsan, bu dönemde karşına çıkan fırsatları daha net ve ikna edici bir şekilde değerlendirebilirsin.