Dinçer Güner Haberleri

Dinçer Güner 29 Nisan 1984 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini aldıktan sonra bir süre basın danışmanlığı ve kitap editörlüğü yapmıştır.

Hayatının en büyük hobisi olan astrolojiyi profesyonel bir işe dönüştürmek için Öner Döşer'in kurduğu AstroArt Astroloji Okulunda temel ve ileri seviye astroloji dersleri alarak mezun oldu.

Dinçer Güner sana sonra Merih Akalından Hint astroloji dersleri ve psikolojik dinamikleri anlamak için Prof. Dr. Mehmet Zarasızoğlun'dan sistem ve aile dizimleri alanında psikoterapi eğitimi aldı.

Güner kendi kurduğu astroloji bloğunda gökyüzü olaylarını ve insanlar üzerindeki etkilerini yazıyor. Bireysel danışmanlık, astroloji alanında eğitim ve seminerlere devam ediyor.

Dinçer Güner, Tv programlarına konuk olmasının yanı sıra Sözcü, Marie Vlaire ve Morhipo dergi ve gazetelerinde yazılar yayımlamaktadır.

Bu sayfa üzerinden Dinçer Güner hakkında merak edilen haber ve gelişmeleri takip edebilirsiniz...

Astrolog Dinçer Güner'in paylaşımını okumayan hayatının aşkını kaçırdı! Dinçer Güner, "Bu hafta çiçek gibi" deyip 12 burca müjdeleri tek tek verdi 12 burç için yorumladı: 4 burca kötü, 5 burca iyi haber var! 5-13 Mayıs arası yaşanacak! Dinçer Güner 'Gelsin paralar...' diyerek 12 burç için tek tek anlattı 'Bugün başladı, 3 gün sürecek' diyen Dinçer Güner uyardı: Denerseniz harika olabilir... Bugün saat 12:27 ile 21:51 arasına dikkat! Ünlü astrolog herkesi uyardı "Bir dönem bitti" dedi, 2 gezegeni işaret etti 'Evlat olsa sevilmez' denilen gezegen burç değiştiriyor! 9 Haziran'a kadar 12 burcu uyardı O tarihi işaret etti: Gani gani para, acayip büyük fırsatlar var! "12 burcu tek tek uyardı: 4 burç kaza geçirebilir, 2 burç istifa edebilir, 3 burç aldatılabilir!" Dinçer Güner 'Geliyor' diyerek hem müjde hem tarih verdi 4 gün fena geçecek... Astrolog Dinçer Güner 12 burç için yorumladı Bugün saat 02:48'de gerçekleşti! Astrolog Dinçer Güner'den sarsıcı 'Akrep Dolunayı' uyarısı 'Saat 18:19'a kadar devam edecek' diyen Dinçer Güner uyardı: Bunu yapan kaybeder! Akrep burcunda sarsıcı dolunay: 3 burç için ayrılık, 2 burç için maddi kayıp var! Dinçer Güner uyardı: Bugün başlıyor, 37 gün sürecek Bir devir kapanıyor, kartlar yeniden dağıtılıyor! Hangi burç kazanacak? İşte yanıtı Astrolog Dinçer Güner'den 'cinsellik' uyarısı: "Eğer bekarsanız..." "Eski sevgililer dönüyor!" dedi, tarih işaret etti 83 yıl sonra 21 Nisan'da gerçekleşecek! Dinçer Güner yorumladı: Dikkat, 2 ay etkili olacak! Astrolog Dinçer Güner 'Ev almak' için doğru tarihi işaret etti Astrolog Dinçer Güner İran'ın İsrail'e saldırısını yorumladı! Türkiye savaşa girecek mi? 83 yıl sonra bir ilk gerçekleşiyor! Astrolog Dinçer Güner 12 burç için tek tek anlattı Bu paylaşımı görmeden güne başlamayın! 4 riske karşı herkesi uyardı