Cüneyt Arkın Haberleri

Cüneyt Arkın ya da gerçek adı ile birlikte Fahrettin Cüreklibatır 8 Eylül 1937 tarihinde dünyaya gelmiş 28 Haziran 2022 tarihinde de hayatını kaybetmiş, Türk sinema oyuncusu, senarist, yapımcı, yönetmen ve doktordur.

Bu sayfa üzerinden Cüneyt Arkın (Fahrettin Cüreklibatur) ile ilgili son dakika haberleri, gelişmeleri, içerikleri videoları bulabilirsiniz.

Cüneyt Arkın'ın eşi Betül Cüreklibatır zor günlerini anlattı: 40 kiloya kadar düştüm Cüneyt Arkın'ın miras davası... Nuri Alço tanıklık yaptı Miras davasında şok sözler: "Kızımı kapıdan kovdu" Yeşilçam'ın tıp mucizeleri ne kadar gerçek? Cüneyt Arkın'ın ailesinden vasiyet tartışmalarıyla ilgili açıklama Miras krizi! Usta oyuncunun vasiyeti okundu, çocuklar karşı karşıya geldi Cüneyt Arkın'ın eşi Betül Arkın'dan duygu dolu paylaşım Paylaşımı duygulandırdı Sosyal medya bu şarkıyı konuşuyor! Tüm ünlülere fark atıp zirveye yerleşti! Böylesi ilk kez oldu Müjdat Gezen, Cüneyt Arkın’ın hayatını kaybettiği geceyi anlattı: Gece yarısı uyanmış ve... Yıllar sonra ortaya çıktı... Bir babanın feryadı: "Cehennemin dibindeymiş gibi acılar içindeyim" Cüneyt Arkın'ın ailesi taziyeleri Beşiktaş'ta kabul etti Betül Arkın: Gitti, dünyayı kurtardı kendini kurtaramadı Müjdat Gezen, Cüneyt Arkın'ın cenaze töreninde fenalaştı Kerem Alışık Cüneyt Arkın'ın cenaze töreninde: Hakikaten filmimiz koptu Burak Özçivit: Kuruluş Osman ekibinin enerji kaynağıydı Efsaneye en acı veda! "Böyle insanlara ağıt değil, destan yaraşır!" Usta sanatçının cenazesinde fotoğraf yarışı! "Manzara değil burası..." Türkan Şoray'dan Cüneyt Arkın'a veda: Tabutunu böyle öptü ''Atlas Sineması'nda bir köşe Cüneyt Arkın'a ayırılacak'' Cüneyt Arkın'a veda! Ailesinden yeni açıklama Usta oyuncu Cüneyt Arkın'dan özel anılar! Cüneyt Arkın’ın cenazesi ailesine teslim edildi