Burak Özçivit: Kuruluş Osman ekibinin enerji kaynağıydı

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın Teşvikiye Camii'nde yapılan cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Alkışlar ve sloganlar eşliğinde götürüldü. Ünlü oyuncu Burak Özçivit yaşadığı üzüntüyü anlattı.

Son Güncelleme:

Yeşilcam'ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın için Teşvikiye Camii'nde tören düzenlendi. Binlerce kişinin katıldığı cenaze töreninde usta oyuncu, alkışlar ve sloganlar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Törene katılan Burak Özçivit ise, "Hepimiz için çok önemli biriydi. Son görevimizi yapmaya geldik. Benim için onun yeri çok ayrı. En son 'Kuruluş Osman' da birlikte rol aldık. En zor süreçte bizim yanımızdaydı. Pandemi sürecinde o yaşta, o enerjisiyle kalktı geldi. Ekibi motive etti. Başımız sağ olsun" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Sertap Erener'in yaptırdığı estetikler şaşırttı "Rahmi Koç Küba gecesine eşlik etti" iddiası gündeme bomba gibi düştü! Miami sanılan yer... Emircan İğrek, Portakal Çiçeği Karnavalı'nda sevenleriyle buluştu İnanoğlu'na veda: "Keşke bir tane daha olabilseydi" Trafikte karşılaştığı Cem Yılmaz'la diyaloğu olay oldu: "Ne iş yapıyorsunuz?" Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya'nın zor anları: Sandığa girmek istemeyen zarf güldürdü!