Cinayet Haberleri

Cinayet, bir kimsenin başka bir kimseyi bilerek öldürmesi eylemidir. Çoğu ülkede müebbet hapis ya da idam cezasıyla sonuçlanmaktadır.

Hukuken öldürme veya kasten öldürme olarak nitelenir. 5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu'nun "Kişilere Karşı İşlenen Suçlar" başlığının altında 2. kısmında düzenlenmiş suç tipidir.

Diri diri toprağa gömüldü, 4 gün sonra böyle çıkarıldı 16 yıllık sırrın altından vahşet çıktı! Erdal Öztürk’ün kafasını kesip... Ata Emre Akman cinayetinde kan donduran iddia: O gece kim çıksa... Azmettirici 'baba' mı? Çorum'da dehşet: Polis memuru, komşusunu silahla vurarak öldürdü Bıçaklanarak katledilen motokurye Ata'nın acılı babasından kahreden açıklama Erkek arkadaşını öldüren kadına 15 yıl hapis! Konya'da vahşet: 2,5 saat arayla bir arkadaşını öldürüp diğerini yaraladı Ailesinden 4 kişiyi katletmişti: Ağabeyine attığı korkunç mesaj ortaya çıktı Muğla'da 52 gündür kayıp olan inşaat işçisinin cinayete kurban gittiği ortaya çıktı: 5 gözaltı Sinan Ateş'in öldürülme anına ait görüntüler ortaya çıktı Motosikletli kuryelik yapan üniversite öğrencisi, bıçaklanarak öldürüldü Esenyurt’ta vahşet: 16 yaşındaki çocuk, arkadaşı tarafından vurularak öldürüldü Türkiye bu vahşeti konuşmuştu: Tekel bayi cinayeti davasında gelişme Oğlunu, ahırdaki hayvanların bakımını yapmıyor diye öldürdü Tekin Kartal'ın öldürülmesinin ardından organize suç dünyasından 'intikam' sesleri yükseliyor 3 kişiyi bıçakla katleden cani: Öldürüp fotoğraflarını çektim Kayseri'de öğretmenler 2 gün iş bırakacak Kendisinden ayrılmak istediği için şantaj yaptığı genç kızın babası tarafından öldürüldü Bolu'da faili meçhul olarak kalan cinayet zanlısı, yakalandı Ablasını öldüren 15 yaşındaki zanlı: Ablamı bıçaklamayı planlıyordum Öğrencisi müdür İbrahim Okutgan cinayetiyle ilgili konuştu: "Çok iyi bir hocaydı, o da gitti" Boşandığı kadını ve yanındaki erkeği öldürmüştü... Avukatlar itiraz etti, cezası 5 yıl daha arttı! Evinin önünde tartıştığı adamı av tüfeğiyle katletti Kastamonu'daki kesik baş cinayetiyle ilgili gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı