Cinayet Haberleri - Sayfa 4

Cinayet, bir kimsenin başka bir kimseyi bilerek öldürmesi eylemidir. Çoğu ülkede müebbet hapis ya da idam cezasıyla sonuçlanmaktadır.

Hukuken öldürme veya kasten öldürme olarak nitelenir. 5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu'nun "Kişilere Karşı İşlenen Suçlar" başlığının altında 2. kısmında düzenlenmiş suç tipidir.

Kastamonu’da cinayet: Baba, uyuşturucu bağımlısı oğlunu öldürdü Arkadaşının tabancasından çıkan kurşunla ölen Duru, gözyaşları arasında toprağa verildi Miras kavgası kanlı bitti: 2 ölü 1 kişiyi bıçaklayıp kaçan saldırgan, karşısına çıkan Furkan'ı sebepsiz yere öldürdüğünü söyledi Başkentte 3 kişinin silahlı saldırısına uğrayan 22 yaşındaki genç öldü 19 yaşındaki trader gözünden vurularak öldürüldü! Babasını bıçakla öldürdü, annesi ve kardeşini yaraladı Teknedeki buzlukta cesedi bulunmuştu! Cinayetin yeni görüntüleri ortaya çıktı Arkadaşını katleden zanlı, 26 yıl önce de komşusunun kızını öldürmüş Kayıp olarak aranıyordu, cinayete kurban gittiği 16 yıl sonra ortaya çıktı 16 yıldır kayıptı, gerçek ortaya çıktı: Kan davası nedeniyle öldürülmüş! Tecavüz ettiği küçük kızı katleden cani cezaevinden çıktı, dehşet saçtı: Arkadaşını öldürüp... 2 ay sonra evlenecekti: Çekici, bozuk taksiyi götürmek için gittiği adreste öldürüldü Katil zanlısı üniversiteliden kan donduran itiraf! Çiçekçi cinayetinin detayları ortaya çıktı Karısını ve kızını katletmişti! Kan donduran detaylar ortaya çıktı Halil Falyalı cinayetinde karar açıklandı, sanıklara ceza yağdı Abdüllatif Şener'in oğlu anneannesini öldürmüştü! Cinayete ilişkin yeni detaylar Balıkçı malzemeleri satan esnafın katili arkadaşı çıktı Kavga ettiği komşusunun dükkanını bastı; baba ve oğlunu katletti Tekirdağ'da 15 yaşındaki yeğenini cinayete azmettiren dayı tutuklandı Eniştesi olarak bildiği öz babasını öldüren kadın: Zaten şeker hastasıydı Gabonlu Dina cinayetinde flaş iddia! Bodrum katında mı tutuldu? Ağabeyini tabancayla öldürüp intihar etti