Çekya Haberleri - Sayfa 2

Çek Cumhuriyeti ya da resmî kısa adıyla Çekya Orta Avrupa'da bir ülkedir. Kuzeyinde Polonya, batı ve kuzeybatısında Almanya, güneyinde Avusturya ve doğusunda Slovakya ile komşudur.

Tarihî Prag kenti, ülkenin başkenti ve en büyük kenti olmasının yanı sıra, çok ilgi çeken bir turizm merkezidir. Ülke; Bohemya, Moravya ve Silezya bölgelerinden oluşur. Çek Cumhuriyeti, 1 Mayıs 2004'te Avrupa Birliği'nin üyesi olmuştur.

Bu sayfa üzerinden Çekya ile ilgili son dakika haberleri okuyabilirsiniz.

Egemen Bağış’tan Atatürk heykeli açıklaması: Süreç bitmedi Çekya'da e-posta ile Cumhurbaşkanı'nı tehdit eden kişi tutuklandı Çekya'da evsizlerin yaşadığı barınakta yangın: 8 ölü TikTok uyarısı: Sizi dinleyebilir, dikkatli olun! Çek arama kurtarma ekipleri çiçeklerle karşılandı Seçimi kaybeden Çekya Cumhurbaşkanı'ndan flaş Türkiye açıklaması Çekya'nın yeni cumhurbaşkanı bir NATO generali Çekya'da hükümet düşmekten kurtuldu İngiltere'ye giden uçakta bomba alarmı Tarihe geçecek! Türkiye-Çekya maçının 5. dakikasında... Milli Takım'ın Çekya ile 11. maçı Çekya'dan flaş Rusya kararı! O tarihten itibaren... Çekya Başbakanı Petr Fiala: Türkiye göç krizinin anahtarıdır Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'den dörtlü zirveye ilişkin açıklama Uyuşturucu etkisindeki hırsız, çaldığı taksiyle dehşet saçtı! Gençler Avrupa Judo Şampiyonası'nda milli takıma gümüş madalya! Dışişleri'nden AB'ye Yunanistan tepkisi: Açıklamaların bizim için bir değeri yoktur Yürüyen merdivene ters binen hırsız, böyle yakalandı Polisler, karakolun ziline basan şahsı darbetti Ebeveynlerinin arabada bıraktığı küçük çocuğu polis kurtardı 6 aylık bebeğini arabada yalnız bıraktı Avrupa ülkesi, Rus tehdidine karşı komşusundan yardım istedi! Alzheimer hastalarının bulunduğu huzurevinde facia! Yangın çıktı, 54 kişi yaralandı