Alparslan Büyük Selçuklu Haberleri

TRT 1’in iddialı yapımları arasında yer alan Alparslan Büyük Selçuklu, Uyanış Büyük Selçuklu’nun devamı niteliğinde çekiliyor.

Melikşah dönemini anlatan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi yeni sezonda hikâyeyi geçmişe doğru sarıyor.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU NE ZAMAN BAŞLIYOR?

İlk sezonuyla beğeni toplayan ve izlenme rekorları kıran Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin devamı olarak çekilecek olan Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan'ın yayın tarihi 4 Ekim 2021 olarak açıklandı. Ekranlarda 3 sezon yayınlanması planlanan dizinin her hafta pazartesi günü ekranlarda yayınlanması planlanıyor.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU OYUNCULARI

Dizinin yayınlanan fragmanında Nizamülmük'e hayat veren ünlü oyuncu Mehmet Özgür'ün yüzü görünürken, eski kadrodan Mehmet Özgür ile Mim Kemal Öke’nin yer alacağı kadroda Gizem Karaca, Barış Ağcı, Erdinç Gülener, Esila Umut, Korel Cezayirli gibi ünlü isimler yer alıyor.

Evcen, 1071 yıllarında Selçuklu döneminde yaşayan Akça Hatun'u canlandıracak. Arduç ise Alp Arslan karakterine hayat verecek. Alparslan'ın babası Çağrı Bey'i Erdinç Gülener, amcası Tuğrul Bey'i ise Barış Bağcı canlandırıyor.

Alparslan Büyük Selçuklu 61. bölüm İzle Selçuklu sultanları şaşırttı! Türk tipi nasıl olur? Ekranlara veda ediyor Televizyonda haftanın en çok izlenen yerli dizileri belli oldu Alparslan Büyük Selçuklu'da beklenmedik ayrılık! Ünlü oyuncu diziye veda ediyor Alparslan Büyük Selçuklu'da yaprak dökümü! Üç oyuncu daha veda edecek Alparslan Büyük Selçuklu'da sürpriz bir ayrılık daha Alparslan Büyük Selçuklu'dan kötü haber! Alparslan Büyük Selçuklu'dan iki flaş haber! Bir isim geri dönüyor, bir yeni transfer var Herkes dört gözle bekliyordu... Reyting rekortmeni dizilerin yeni sezon tarihleri belli oldu Fahriye Evcen'in yokluğunu böyle kapatacaklar: Alparslan Büyük Selçuklu dizisi çözümü böyle buldu Alparslan Büyük Selçuklu'da beklenmeyen ayrılık Diziler ne zaman başlayacak? Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden ayrılma nedeni ortaya çıktı Meğerse… Fahriye Evcen'in yerine bakın kim geldi, Alparslan dizisinin yeni yıldızı Paylaşımı sosyal medyayı salladı: Babaların en yakışıklısı gelmiş Akça rolüyle son kez seyirci karşısına çıktı Evliliklerinde kriz mi çıktı? Reyting rekoru kıran yerli dizinin başrol oyuncusu bırakmıyor! Yeni gelişme Alparslan Büyük Selçuklu'da sürpriz ayrılık Alparslan: Büyük Selçuklu'ya bomba transfer Alparslan Büyük Selçuklu'ya flaş transfer! Reyting rekortmeni dizi yetmedi, yeni diziye transfer oldu Alparslan: Büyük Selçuklu 13. Bölüm Full İzle