Reyting rekoru kıran yerli dizinin başrol oyuncusu bırakmıyor! Yeni gelişme

Bu sezon reytinglere damga vuran yerli dizilerden arka arkaya şoke eden haberler geliyor. Dizilerin başarısında büyük paya sahip başrol oyuncuları bir bir ayrılma kararı alıyor. Yine böyle bir haberle gündeme gelen ünlü oyuncudan rahat bir nefes aldıran haber geldi.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Dizilerden art arda şoke edici haberler geliyor... Daha birkaç gün önce Aziz dizisinin başrol oyuncu Damla Sönmez'in 3 bölüm sonra dizide olmayacağı, karakterinin de diziden çıkartılacağı duyurulmuştu.

Dizi severler daha bu şoku atlatamadan çok daha büyük bir haberle sarsılmıştı.

Bahsettiğimiz dizi TRT 1'e ait. Adeta reytinglerde rakiplerini ezip geçen dizinin bu başarısında başrol oyuncularının rolü çok büyük.

Geçen yıl Masumlar Apartmanı rekorlar kırarken ilk sezonun sonunda Farah Zeynep Abdullah diziden ayrılacağını açıkladığında 'Sen kaybedersin' şeklinde yorumlar vardı. Ancak ikinci sezonda dizi hala iyi reytinglere sahip olsa da Farah'ın gidişiyle büyük kan kaybetti.

TRT' benzer bir tehlikeyle karşı karşıyaydı. Ünlü oyuncunun diziyi bırakacağı iddia edilmişti. Yeni bir gelişme yaşandı.  Detaylar haberimizin devamında... 

Kaynak: Haber Global TV