Aldatmak Haberleri

ATV'nin yeni dizisi 'Aldatmak' için araştırmalar devam ediyor. Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu gibi isimlerin yer aldığı dizinin izleyiciyi ekran başına kilitleyeceği düşünülüyor.

ALDATMAK DİZİSİ KONUSU NE?

Güzide, ailesine düşkün ancak yer yer mesafeli ve katı, bastığı yeri titreten, kuralcı, doğrularından asla sapmayan bir aile mahkemesi hakimidir. Adliyedeki otoritesini evde de sürdürmektedir. Otuz yıldır Tarık'la evli olan, ailesine karşı hemen hiçbir konuda taviz vermeyen, doğru yolu kendisinin bildiğine inanan Güzide'nin Oylum ve Ozan adında iki çocuğu vardır.

Aldatmak 67. Bölüm izle Aldatmak 66. Bölüm izle Aldatmak 65. Bölüm izle Aldatmak bu hafta yok mu? Aldatmak dizisi bu hafta yayınlanacak mı? Aldatmak 64. Bölüm izle Aldatmak 63. Bölüm izle Aldatmak 62. Bölüm izle Aldatmak 61. Bölüm izle Aldatmak 60. Bölüm izle Aldatmak 59. Bölüm izle Aldatmak 58. Bölüm izle Aldatmak 57. Bölüm izle Aldatmak'ta bir veda daha! İddialı oyuncu ayrılıyor İhanete yeni kılıf Kocasının ihanetini canlı yayında saniye saniye ifşa etti! O diziye konuk oldu! Yine kendisini oynadı Aldatmak 23. Bölüm izle Dikkat! Aldatılıyor olabilirsiniz Aldatmak'ın yıldızı apar topar ameliyat oldu