Abdullah Avcı Haberleri - Sayfa 3

Abdullah Mucib Avcı 31 Temmuz 1963 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiş Türk teknik direktör ve eski futbolcudur. Süper Lig takımlarından Trabzonspor'un teknik direktörüdür.

Aslen Rizelidir. Doğma büyüme Kasımpaşa Kulaksız mahallesindendir. Futbola Vefa'da başladı.

Sırasıyla Fatih Karagümrük, Rizespor, Kahramanmaraşspor, Bakırköyspor ve Kasımpaşa'da oynadıktan sonra en uzun süre futbol oynadığı ve takım kaptanlığı yaptığı İstanbulspor’a transfer oldu. Abdullah Avcı, en üst teknik adamlık lisansı olan Pro-Lisansa sahip.

Bu sayfa üzerinden Abdullah Avı ile ilgili son dakika haber ve gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Trabzonspor'dan 3-2'lik galibiyet sonrası Fenerbahçe'ye gönderme Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın yeni dönemindeki ilk sınavında Abdullah Avcı'nın alacağı ücret açıklandı Abdullah Avcı: Yeni gelmedim, geri geldim Trabzonspor Bjelica ile yol ayrımında, en güçlü aday Abdullah Avcı Milli takımda Kuntz dönemi sona eriyor! İşte adaylar... Abdullah Avcı'dan Fenerbahçe açıklaması "Trabzonspor'da teknik direktörlükte ilk sıradaki aday..." KAP'a bildirildi: İşte Abdullah Avcı'nın alacağı ücret Trabzonspor'dan Abdullah Avcı'ya veda klibi Trabzonspor taraftarı şaşkın ve endişeli: Kötünün kötüsü oldu! ''Fazlasıyla hak ettiğimiz bir turdu'' Abdullah Avcı: İstim üzerindeler, o maçın senaryosu... Abdullah Avcı'dan Trabzonspor taraftarına mesaj Trabzonspor'da Abdullah Avcı kararı Trabzonspor elmas buldu! Abdullah Avcı'dan maç sonu açıklama Ahmet Ağaoğlu: Dünya Kupası'ndan sonra (Süper Lig'de) kartlar yeniden dağıtılacak Abdullah Avcı bir ilk peşinde Abdullah Avcı puan ortalamasını düşürdü Trabzonspor, Abdullah Avcı ile yola devam Abdullah Avcı: "Son iki haftadaki oyunumuzu sorgulayacağız" Eskişehirspor Taraftarlar Birliği'nden Abdullah Avcı tepkisi: Kibirlerinde boğulacaklar Eskişehirspor'dan Abdullah Avcı tepkisi