Abdullah Avcı Haberleri

Abdullah Mucib Avcı 31 Temmuz 1963 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiş Türk teknik direktör ve eski futbolcudur. Süper Lig takımlarından Trabzonspor'un teknik direktörüdür.

Aslen Rizelidir. Doğma büyüme Kasımpaşa Kulaksız mahallesindendir. Futbola Vefa'da başladı.

Sırasıyla Fatih Karagümrük, Rizespor, Kahramanmaraşspor, Bakırköyspor ve Kasımpaşa'da oynadıktan sonra en uzun süre futbol oynadığı ve takım kaptanlığı yaptığı İstanbulspor’a transfer oldu. Abdullah Avcı, en üst teknik adamlık lisansı olan Pro-Lisansa sahip.

Bu sayfa üzerinden Abdullah Avı ile ilgili son dakika haber ve gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Abdullah Avcı, Trabzonspor'daki hedefini açıkladı Abdullah Avcı'dan Paul Onuachu'ya yoğun ilgi Abdullah Avcı: "Trabzonspor şampiyonluğa oynayacaktır" "Trabzonspor vazgeçmeyeceğini gösterdi" Abdullah Avcı: Tur için avantajlıyız Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetiminde bir ilk peşinde Abdullah Avcı'dan Trabzonspor camiasına kenetlenme çağrısı Trabzonspor, üçüncülük avantajını kullanmak istiyor "Bugün kazanabilseydik üçüncülük için büyük bir adım atacaktık" Uğurcan Çakır protesto edildi, Abdullah Avcı tepki gösterdi: Bu çok sağlıklı bir durum değil Abdullah Avcı: Sahanın dışına çıkmayacağım Trabzonspor'un altyapı futbolcusu Mirkan Kurt'un cenazesi defnedildi Trabzonspor'da Mislav Orsic sevinci "Yaşadıklarımız üzüntü verici, konuşarak düzelmeyecek" Abdullah Avcı'dan Fenerbahçe maçı öncesinde sakatlık açıklaması Trabzonspor'da deplasman fırtınası tersine döndü "Oyun olarak kaybetmedik ama skor olarak kaybettik" Abdullah Avcı: Taraftarımız hemen sonuç bekliyor ama... "35. dakikadan sonra oyunu domine ettik" "Oyunumuzun karşılığını aldık" Abdullah Avcı'dan hakem isyanı Abdullah Avcı: Yine de ligin üçüncüsü bir Trabzonspor var "Kafamızı kaldırıp çalışmaya devam edeceğiz" Okan Buruk ile Abdullah Avcı 16. kez rakip olacak