ABD Haberleri - Sayfa 2

Amerika Birleşik Devletleri ya da resmî olmayan ismiyle Amerika, orta Kuzey Amerika'da, Kanada ve Meksika arasında bulunan, elli eyalet ve bir federal bölgeden oluşan, federal anayasal cumhuriyet ile yönetilen bir ülkedir.

Dünya'nın 9,8 milyon km2 yüz ölçümü ile karasal alan bakımından dördüncü, toplam alan bakımındansa üçüncü ya da dördüncü en büyük ülkesi ve 331 milyonu aşan nüfusu ile de en kalabalık üçüncü ülkesidir.

Ülkenin başkenti aynı zamanda federal bölgesi olan Washington, DC'dir ve en kalabalık şehri New York'tur.

Beyaz Saray'dan İsrail'e silah satışına ilişkin kritik açıklama Miss USA ve Miss Teen USA ruh sağlığı gerekçesiyle taçlarını iade etti ABD'den İsrail'e Refah mesajı İsrail'den ABD'ye dolaylı yanıt: İsrail devletine boyun eğdirilemeyecek İsrail Cumhurbaşkanı Herzog'dan hükümet yetkililerine "Biden" uyarısı FED ne zaman faiz indirimine gidecek?.. Analistler beklentilerini açıkladı Boeing uçakları ile ilgili kan donduran itiraf: Parçalarında ciddi kusurlar vardı ABD'de Filistin eylemine müdahale: Dışarı çıkartıldılar ABD Başkanı Biden: İsrail, Refah'a girerse silah ve top mermisi vermeyeceğiz ABD'de 'Filistin' isyanı: 33 gözaltı daha İnsanlar ölmeden önce ne görüyor? Burası ABD'nin en alçak noktası: Deniz seviyesinin 86 metre altında Yıkılan köprüden düşen son işçinin de cansız bedenine ulaşıldı ABD medyası: "ABD, İsrail'e mühimmat sevkiyatını durdurdu" İsrail'in Refah saldırısı sonrası bir ilk: ABD bomba sevkiyatını durdurdu Çin'in 'Çang'ı 6' keşif aracı, Ay yörüngesine girdi ABD-Çin savaşa mı gidiyor? Donald Trump'la cinsel ilişki yaşayan eski porno yıldızı her detayı anlattı Oğuz Murat Aci'nin babasından Eylem Tok'a: Çırpındıkça çamura batıyorsunuz Dünyanın gelmiş geçmiş en sıkıcı videosu... Uykusuzluk çekenlere çare oldu! Vaaz veren papaza suikast girişimi: O anlar kamerada Donald Trump'a 'sus payı' davası: Hapis cezası alabilir ABD askeri, Rusya'da hırsızlıktan gözaltına alındı WSJ: ABD, İsrail'e gönderilmesi planlanan yaklaşık 6 bin 500 JDAM satışını erteledi