ABD Haberleri

Amerika Birleşik Devletleri ya da resmî olmayan ismiyle Amerika, orta Kuzey Amerika'da, Kanada ve Meksika arasında bulunan, elli eyalet ve bir federal bölgeden oluşan, federal anayasal cumhuriyet ile yönetilen bir ülkedir.

Dünya'nın 9,8 milyon km2 yüz ölçümü ile karasal alan bakımından dördüncü, toplam alan bakımındansa üçüncü ya da dördüncü en büyük ülkesi ve 331 milyonu aşan nüfusu ile de en kalabalık üçüncü ülkesidir.

Ülkenin başkenti aynı zamanda federal bölgesi olan Washington, DC'dir ve en kalabalık şehri New York'tur.

Yıkılan köprüden düşen son işçinin de cansız bedenine ulaşıldı ABD medyası: "ABD, İsrail'e mühimmat sevkiyatını durdurdu" İsrail'in Refah saldırısı sonrası bir ilk: ABD bomba sevkiyatını durdurdu Çin'in 'Çang'ı 6' keşif aracı, Ay yörüngesine girdi ABD-Çin savaşa mı gidiyor? Dev uçak gemisi geliyor! Donald Trump'la cinsel ilişki yaşayan eski porno yıldızı her detayı anlattı Oğuz Murat Aci'nin babasından Eylem Tok'a: Çırpındıkça çamura batıyorsunuz Dünyanın gelmiş geçmiş en sıkıcı videosu... Uykusuzluk çekenlere çare oldu! Vaaz veren papaza suikast girişimi: O anlar kamerada Donald Trump'a 'sus payı' davası: Hapis cezası alabilir ABD askeri, Rusya'da hırsızlıktan gözaltına alındı WSJ: ABD, İsrail'e gönderilmesi planlanan yaklaşık 6 bin 500 JDAM satışını erteledi ABD çileden çıktı, Senatörler bile Netanyahu'ya karşı ABD Başkanı Biden’dan ‘Holokost’ mesajı: Tarihin en karanlık dönemi, bir daha asla CIA Direktörü Burns, İsrail Başbakanı Netanyahu ile görüşecek Kökeni Anadolu'da ABD'deki üniversitelerde Filistin gösterileri sürüyor: Yaklaşık 2 bin 500 kişi gözaltında ABD’den Suudi Arabistan’a: İsrail’le normalleşmeden... Fuat Oktay: ABD, İsrail nezdindeki baskıyı artırmalı Biden'ın sözleri Japon hükümetinde "hayal kırıklığı" yarattı Jeffrey Epstein'in 'kara kitabı' açık artırmayla satılacak ABD'de korku dolu anlar: Uçak plaja acil iniş yaptı Refah'a saldırı başlıyor mu: İsrail, ABD'yi bilgilendirdi Sanders: "Filistin'e destek gösterisi düzenleyen öğrencileri destekliyorum"