Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (9 Eylül Perşembe)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Son Güncelleme:

Ev sahipleri astronomik kiralar için ne düşünüyor? 'Vay evi olmayanın haline...'

İstanbul'da makul bir fiyatla kiralık ev bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Kiracılar isyanda, peki ev sahipleri ne diyor? Göçmenler kiraları yükseltiyor mu? Kiralar böyle giderse seneye durum ne olacak?

5 Soru 5 Cevap | Tsunami'den kaçış tabelaları neden kondu?

Olası Büyük Marmara Depremi'ndeki korkulardan biri tsunaminin oluşması. Bu yüzden İstanbul'da bazı kıyı ilçelerde sokaklara 'Tsunami tahliye yolları' tabelaları kondu. Peki bu tabelalar işe yarar mı? Ne kadar uyulur? Projenin başındaki isim ve uzmanlar anlatıyor.

İLGİLİ HABER

Bu tabelalar neden kondu?

Resmen Covid'i bitiren ülke: Danimarka

Salgınla birlikte kapanma tedbirlerini ilk hayata geçiren ülkelerden olan Danimarka'da Covid-19 'resmen' bitti. Vergi indirimleri geri çekiliyor, restoranlarda saat sınırlaması kaldırıldı. Ülke bu noktaya nasıl geldi?

Modern Fransa tarihinin en büyük davası başladı: Kabusları hala devam ediyor...

DAEŞ'in Paris sokaklarında katliam yaptığı 13 Kasım olayları üzerinden altı yıl geçti. Katliamdan direkt veya doğrudan sorumlu olan 19 kişinin yargılaması başladı. Olay modern Fransa tarihinin en büyük davası olarak yorumlanıyor.

Meksika'da kürtaj serbest bırakıldı! Yasağa rağmen yılda 1 milyon...

Dünyanın en büyük ikinci Katolik nüfusuna sahip ülkesi Meksika'da kürtaj yasal oldu. Karar ülkeyi ikiye bölerken yüksek yargıçlar tarihi bir karara imza attı. Yasağa rağmen ülkede bir yılda yapılan kürtaj sayısı dikkat çekiyor.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber