Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (30 Aralık Perşembe)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

2021: 2020'den iyi ama daha iyi bekliyorduk

Türkiye salgınla geçen bir yılın ardından 2021'e umutla başlamıştı. Aşıların bulunup yaygınlaşması salgın açısından olumlu olsa da kapanmalar, ekonomik sıkıntılar, zamlar, tarihi felaket denebilecek çevre olayları ve kadın cinayetleri yine 2021'e damgasını vurdu. Umutlar daha iyi bir 2022 için taze

Matrix hackerlara nasıl ilham verdi? 'Lisedeki ikinci yılımdı ve...'

Dünyayı kasıp kavuran Matrix serisinin dördüncü filmi Matrix Resurrection vizyona girdi. Özellikle ilk filmiyle değişen dünyaya distopik açıdan bir ayna tutan Matrix, ayrıca bir kuşağı hacker olmanın cazibesiyle büyüledi. Peki bu nasıl bir etkiydi?

Beşiktaş'ın kaotik ilk yarısının röntgeni! Reçete belli ama kim uygulayacak?

Süper Lig'in ilk devresini 28 puanla 7. bitiren Beşiktaş yarıştan koptuğu periyotta konsantrasyonunu da tamamen yitirdi. Kartal'ın bir şekilde bu sorunu aşması gerekiyor ancak önce teknik direktör konusu net bir şekilde noktalanmalı. Saha içindeki sorunu ise rakamlar ortaya koyuyor... Peki çözüm ne?

Trabzonspor adım adım vuslata... Bu kez ne değişti?

Süper Lig'in lideri Trabzonspor tarihi bir sezon geçiriyor. En yakın takipçisinin 7 puan, üçüncünün ise 11 puan önünde zirvede yer alan ve oyunuyla da alkış alan Trabzonspor, zafere odaklanmış durumda. Peki hem Abdullah Avcı'da hem de camiada geçmişe göre ne değişti?

Omicron'la birlikte İsrail'de ultra Ortodoks gruplar da aşıya yöneldi 'Öğretimizi uygulayacağız...'

İsrail çift doz aşılamada dünyanın en hızlı ülkelerinden biri fakat ülkedeki Ortodoks cemaati aşılar bulunduğundan beri aşıya mesafeli. Omicron bunu değiştirmek üzere.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber