Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (29 Aralık Çarşamba)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

Omicron'u geç mi keşfettik? 'Artık sadece birer isimden ibaretler'

Son üç günde vaka sayılarında yaşanan yüzde 60'lık artış ile pandemiyi tekrar hatırladık. Türkiye'nin önde gelen enfeksiyon hastalıkları uzmanları çok ciddi uyarılarda bulunuyor. Omicron'u geç mi keşfettik? Yoksa varyantlar artık bizim için sadece birer isimden mi ibaret?

Galatasaray’da sezonun ilk yarısı: Dr. Jekyll ve Mr. Hyde!

Süper Lig'de ilk yarı sona ererken Galatasaray, sergilediği iki farklı karakterle dikkat çekti. Avrupa'da zorlu grubunu lider tamamlayan ve oyunuyla beğeni toplayan Aslan, yurt içinde ise hem devreyi zirvenin 19 puan gerisinde 10. sırada bitirdi hem de Türkiye Kupası'na Denizli kazasıyla veda etti.

Yeni yıl hedefleriniz nasıl tutar, nasıl tutmaz?

Sigarayı bırakmak, kilo vermek, yeni bir dil öğrenmek. Hepsi yeni yılın vazgeçilmez hedefleri arasında. Peki bu hedefleri nasıl başaracağız? Veya neyi yanlış yaparsak bu hedeflerden uzaklaşırız?

Hayvanların alkole dayanıklılığı nasıl anlaşılır? Bir fil hamster kadar değil...

Canlıların alkole ne kadar dayanıklı olduğu bilimin her zaman ilgisini çeken konulardan biri oldu. Alkol alan yarasalar labirentte yönlerini rahatlıkla bulabilirler fillerin içkiden uzak durması gerekiyor.

Z Kuşağı, 90'lara nasıl bağlandı? 'Nefret ettiğimiz şeylerin olmadığı bir dönem'

90'lar nostaljisi son zamanlarda karşımıza pek çok farklı yerde çıkmakta. Z Kuşağı da bu trende kayıtsız kalamadı. 90'ların stil açısından rahat havası Z Kuşağı'nın ilgisini çekerken bazısı bu bağlantıya derin anlamlar da yüklemekte...

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber