Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (26 Temmuz 2022)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

9 yaşındaki C.M.A. bu travmayı nasıl atlatabilir? 'Yoksunluk durumundan dolayı...'

Bursa'da bir yıl boyunca teyzesinin evinde odada kilitli kalan 9 yaşındaki C.M.A.'nın görüntüleri tüm Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı. Bir deri bir kemik kalan C.M.A. hastanede tedavi altında tutuluyor. Peki küçük çocuk, bu yaşadıklarından ruhen ve fiziken nasıl etkilendi? Bu travmayı nasıl atlatacak?

Ukrayna'da da gündem oligarklar | 'Kim vergilerini ödüyor, kim ödemiyor ona bakın!'

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinden sonra akıllara hep Rus oligarklar gelse de Ukraynalı oligarklar da kendi ülkelerinde gündemdeler. Bazıları savaşa karşı yeterince tavır koymamakla suçlanırken, öne çıkanlar da oldu.

Neom: Çölün ortasında Belçika büyüklüğünde bir şehir

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman'ın rüya projesi Neom şehri, ABD Başkanı Joe Biden'ın Suudi Arabistan ziyaretinden sonra yeniden gündeme geldi. 2024 yılında halka arz olacağı açıklanan 500 milyar dolarlık projede çöldeki kayak merkezi ve yüzer sanayi sitesi dikkat çekiyor.

Türk sofralarının olmazsa olmazı menemen o kadar da eski bir yiyecek değil...

Sosyal medyayı 'soğanlı mı soğansız mı' tartışmaları ile yıkan menemen o kadar da eski bir yiyecek değil. Osmanlı mutfağında yumurtanın önemli bir yeri olsa da yıllarca domates ve yumurtanın buluşmasına rastlanmıyor, buluştuklarında da menemen ortaya çıkmıyor.

Kaynak: Web Özel

Sonraki Haber