Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (26 Nisan Salı)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

Rusya ile NATO'nun derin denklemi: Karadeniz

Rusya Ukrayna'yı bir kara devleti haline getirmek için Karadeniz'deki stratejik noktaları hedefliyor. Donbas'tan Kırım'a kadar uzanan bu hat Karadeniz'de farklı bir denklem sunuyor. Peki NATO'nun Romanya ve Bulgaristan'daki pozisyonu ne? Oluşan tablo Türkiye'yi hangi açılardan ilgilendiriyor?

Bunlar bayram 'hastası'! 'Rapor veriyor musunuz, memlekete gidecektim'

Bayram öncesi aniden 'rahatsızlanan' vatandaşların sayısındaki artış dikkat çekiyor. Bazıları tatillerini 9 güne uzatmak için doktorlara dizlerinin ve omuzlarının çok ağrıdığını söylerken hukukçular sahte raporun cezasının büyük olduğu konusunda uyarıyor.

Elon Musk, Twitter'ı aldı da... Peki şimdi ne yapacak?

Beklenen oldu ve dünyanın en zengin insanı Elon Musk, nihayet Twitter'ı satın aldı. Pek çok soru işareti ve tartışmalar arasında Twitter yönetimi de satışa ikna olurken "Peki Elon Musk, Twitter'la ne yapacak?" sorusu öne çıkmakta. Sahiden Musk neyi amaçlıyor?

Elon Musk Twitter’ı satın aldı! İşte 5 soruda bilmeniz gerekenler

Elon Musk sonunda Twitter'ı satın aldı. 44 milyar dolara anlaşma tamamlandı. Musk Twitter'ı neden satın aldı? Platformun kurucusu Jack Dorsey'e göre neden tek çözüm Elon Musk'tı? Bundan sonra Twitter'da neler değişecek?

Hindistan, Rusya'ya karşı neden çekimser! ABD'yi korkutan ilişki...

Rusya'ya yönelik yaptırımlar uygulayan ülkeler arasında Hindistan'ın yer almaması ABD'yi bölgenin selameti açısından rahatsız ediyor. Batı, Hindistan'la yakın zamanda dört koldan temas kurarken, ülkenin bu tavrı geçmişte yaşananlara dayanmakta...

Sonraki Haber